ArtboardArtboard

Vacature: Doofblindenbegeleider Boszicht (Beek-Berg en Dal)

Heb jij net als wij een passie voor persoonlijke en betrokken zorg en wil jij je graag ontwikkelen binnen de doofblindenwereld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Doofblindenbegeleider Boszicht
32-36 uur per week

De baan
Team Boszicht is onderdeel van Het Centrum voor Doofblinden en gevestigd in Beek (Berg en Dal). Het team biedt zorg en begeleiding aan 13 bewoners variërend in leeftijd van 40 tot 90 jaar. Al deze bewoners hebben onder andere een auditieve en/of visuele beperking. De werkzaamheden zijn zeer gevarieerd. Je zal intensieve ADL zorg bieden zoals wassen, aankleden en het verrichten van verpleegtechnische handelingen. Verder signaleer je tijdig veranderingen in de gezondheidssituatie van de bewoner en rapporteer je deze zowel mondeling als in het ECD. Bij de persoonlijke verzorging en de begeleiding die je geeft, ga je uit van de behoefte en vragen van de bewoner. Vanuit een open houding weet je op een bekwame en gevarieerde manier kwetsbare bewoners te stimuleren om de kwaliteit van leven zo hoog mogelijk te houden. Word je enthousiast van deze baan? Kijk dan of jij je in de volgende eigenschappen herkent:

Wij vragen:

 • je hebt een diploma verzorgende-IG, SPH, SPW, MMZ- NV3 of NV4 of soortgelijk  
 • je bent trots op je vak, je bent enthousiast en collegiaal
 • je hebt bij voorkeur ervaring met zelfsturing en begeleiding in de (ouderen)zorg en/of gehandicaptenzorg
 • je versterkt met humor, geduld en relativeringsvermogen het team en je bent flexibel
 • je bent bereid interne scholingen voor alle voorkomende verpleegtechnische handelingen te volgen en jezelf bekwaam te houden
 • je bent bereid om de twee jaar durende interne opleiding doofblindenbegeleider (MBO+) en gebarencursussen te volgen
 • bij indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Wij bieden:

 • vertrouwen, verbinding en vakmanschap
 • enthousiaste en betrokken collega’s die graag kennis met jou willen maken
 • salaris conform CAO VVT FWG35 (max. € 2.668,93 bruto bij een fulltime dienstverband)
 • aantrekkelijke regelingen zoals pensioenopbouw, fietsregeling, premiekorting bij een zorgverzekering
 • opleidings- en ontwikkelmogelijkheden op het eigen vakgebied zoals gebarencursussen en de twee jaar durende interne opleiding doofblindenbegeleider (MBO+)
 • we starten met een jaarcontract maar mocht blijken dat wij een match zijn, dan kan je contract eerder omgezet worden naar een vast contract

Werken bij Kalorama
Als jij één van onze teams komt versterken, merk je dat wij enorm betrokken zijn bij de zorg en behandeling die we bieden. Binnen Kalorama werken we volgens het Rijnlandse gedachtegoed. De waarden Vertrouwen, Vakmanschap en Verbinding staan centraal. Deze waarden ervaar je bij ons doordat de zelforganiserende teams het Vertrouwen en de ruimte krijgen om hun Vakmanschap in te zetten en de zorg en begeleiding te organiseren die het best past bij onze bewoners. We stimuleren onze collega’s om elkaar op te zoeken en Verbinding met elkaar aan te gaan. Door die Verbinding leer je van elkaar en maken we optimaal gebruik van elkaars Vakmanschap. Het is soms zoeken met z’n allen maar dat maakt het ook uitdagend en boeiend.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je terecht bij het team van Boszicht via het telefoonnummer 024-6847773 of het mailadres afdelingboszichtteam1@kalorama.nl. 

Van mening dat wij een match zijn? 
Spreekt onze visie en werkwijze jou aan? Dan nodigen we je van harte uit om bij ons te solliciteren. Het team van Boszicht kijkt er naar uit om je sollicitatie uiterlijk 17 november te ontvangen. Reageer direct via de onderstaande groene reageerbutton. Vergeet niet om in je motivatiebrief het volgende vacaturenummer te vermelden: 201904-37BS.

Direct solliciteren