ArtboardArtboard

Vacature: Doofblindenbegeleider nachtdienst (Beek-Berg en Dal)

Wil jij graag de verantwoordelijkheid in de nacht dragen voor onze bewoners van Het Centrum voor doofblinden? Lees dan verder!

Doofblindenbegeleider nachtdienst
Verschillende urencontracten bespreekbaar

De baan
Op locatie Het Centrum voor doofblinden in Beek (Berg en Dal) zijn 9 woongroepen gevestigd. Hier wonen mensen van 18 jaar en ouder met doofblindheid: een dubbele beperking in horen én zien. Als doofblindenbegeleider draag je ’s nachts samen met je collega de verantwoordelijkheid voor onze bewoners. Je loopt geen vaste rondes maar een aantal bewoners hebben wel de behoefte dat je standaard bij ze langs komt. Je reageert adequaat op persoonsalarmering en biedt waar nodig zorg en begeleiding wanneer hier  afspraken over zijn vastgelegd in het cliëntplan. Het uitvoeren van verzorgende en verpleegtechnische handelingen behoort tot je taken wanneer de behoefte van de bewoner hierom vraagt. 

Word je enthousiast van deze baan? Kijk dan of jij je in de volgende eigenschappen herkent:

Wij vragen:

 • je hebt een diploma verzorgende-IG, SPH, SPW, MMZ- NV3 of NV4 of soortgelijk.
 • je bent trots op je vak, je bent enthousiast en collegiaal.
 • je hebt ervaring in de (ouderen)zorg en/of gehandicaptenzorg.
 • je versterkt met humor, geduld en relativeringsvermogen het team en je bent flexibel.
 • je bent bereid interne scholingen voor alle voorkomende verpleegtechnische handelingen te volgen en jezelf bekwaam te houden.

Wij bieden:

 • vertrouwen, verbinding en vakmanschap.
 • een uitdagende werkomgeving met enthousiaste en betrokken collega’s.
 • salaris conform CAO VVT FWG35 (max. € 2.668,93 bruto bij een fulltime dienstverband).
 • aantrekkelijke regelingen zoals pensioenopbouw, fietsregeling, premiekorting bij een zorgverzekering.
 • opleidings- en ontwikkelmogelijkheden op het eigen vakgebied zoals gebarencursussen en de twee jaar durende interne opleiding doofblindenbegeleider (MBO+).
 • we starten met een jaarcontract maar mocht blijken dat wij een match zijn, dan kan je contract eerder omgezet worden naar een vast contract.
 • Bij gelijkwaardige kandidaten gaat onze voorkeur uit naar de interne collega.

Werken bij Kalorama
Als jij één van onze teams komt versterken, merk je dat wij enorm betrokken zijn bij de zorg die we bieden. Binnen Kalorama werken we volgens het Rijnlandse gedachtegoed. De waarden Vertrouwen, Vakmanschap en Verbinding staan centraal. Deze waarden ervaar je bij ons doordat de zelforganiserende teams het Vertrouwen en de ruimte krijgen om hun Vakmanschap in te zetten en de zorg en begeleiding te organiseren die het best past bij onze bewoners. We stimuleren onze collega’s om elkaar op te zoeken en Verbinding met elkaar aan te gaan. Door die Verbinding leer je van elkaar en maken we optimaal gebruik van elkaars Vakmanschap. Het is soms zoeken met z’n allen maar dat maakt het ook uitdagend en boeiend.

Meer weten?
Voor informatie kun je terecht bij Claudia Hooghof of Angeline Lelie (doofblindenbegeleider) via 024-6847777 of per mail: a.lelie-oliemeulen@kalorama.nl of c.hooghof-vanbeest@kalorama.nl.

Van mening dat wij een match zijn? 
Spreekt onze visie en werkwijze jou aan? Dan nodigen we je van harte uit om bij ons te solliciteren. We kijken er naar uit om je sollicitatie uiterlijk 27 maart aanstaande te ontvangen. Reageer direct via de onderstaande groene reageerbutton.  Vergeet niet om in je motivatiebrief het volgende vacaturenummer te vermelden: 201812-114CN.

Wij vragen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Direct solliciteren