ArtboardArtboard

Vacature: Doofblindenbegeleider (omgeving Nijmegen)

Al onze bewoners zijn uniek. Iedere doofblindenbegeleider ook.

Doofblindenbegeleider (omgeving Nijmegen)
Verschillende uren mogelijk

Het Centrum voor doofblinden van Kalorama richt zich op mensen van 18 jaar en ouder met een dubbele beperking in horen én zien (doofblindheid). Hun wereld is letterlijk zo groot als hun handen reiken. In vrijwel alle aspecten van hun dagelijks leven zijn zij afhankelijk van 1-op-1-communicatie. Daarbij praten we vooral met onze handen: via vierhandengebaren en vingerspellen in de hand.

Jouw taak als doofblindenbegeleider is de wereld naar onze bewoners toe brengen, zodat zij een zo normaal en zelfstandig mogelijk leven kunnen leiden. Jij bent hun ogen en oren en zorgt voor een veilige en voorspelbare leefomgeving. Dankzij jouw informatie kunnen de bewoners hun eigen keuzes maken. Daarnaast verricht je zorgtaken, die kunnen variëren van lichte aansturing tot overname van de zelfzorg. Samen met je collega’s stem je de zorg en begeleiding zo goed mogelijk af op de mogelijkheden, wensen en behoeften van onze bewoners. Vanzelfsprekend betrek je hier ook mantelzorgers, vrijwilligers en doventolken bij.

Kom jij de wereld naar onze doofblinde bewoners toe brengen?
Op ons prachtige terrein in Beek (Berg en Dal) bieden wij 24 uur per dag en zeven dagen per week woonzorg. Deze zorg kan bestaan uit specialistische begeleiding, verzorging en verpleging, behandeling en activiteitenbegeleiding.  Samen met je toekomstige collega’s uit Kalorama willen wij met jou bekijken waar je het beste past. Daarom komen we graag met jou in contact! 

Wij vragen:

  • je hebt een diploma verzorgende-IG, SPH, SPW, MMZ- NV3 of NV4 of soortgelijk  
  • je bent trots op je vak en wilt samen met ons unieke zorg leveren
  • bij indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Wij bieden:

  • vertrouwen, verbinding en vakmanschap
  • enthousiaste en betrokken collega’s die graag kennis met jou willen maken
  • salaris conform CAO VVT FWG35 (max. € 2.668,93 bruto bij een fulltime dienstverband)
  • aantrekkelijke regelingen zoals pensioenopbouw, fietsregeling, premiekorting bij een zorgverzekering
  • opleidings- en ontwikkelmogelijkheden op het eigen vakgebied
  • we starten met een jaarcontract maar mocht blijken dat wij een match zijn, dan kan je contract eerder omgezet worden naar een vast contract

Werken bij Kalorama
Als jij één van onze teams komt versterken, merk je dat wij enorm betrokken zijn bij de zorg en behandeling die we bieden. Binnen Kalorama werken we volgens het Rijnlandse gedachtegoed. De waarden Vertrouwen, Vakmanschap en Verbinding staan centraal. Deze waarden ervaar je bij ons doordat de zelforganiserende teams het Vertrouwen en de ruimte krijgen om hun Vakmanschap in te zetten en de zorg en begeleiding te organiseren die het best past bij onze bewoners. We stimuleren onze collega’s om elkaar op te zoeken en Verbinding met elkaar aan te gaan. Door die Verbinding leer je van elkaar en maken we optimaal gebruik van elkaars Vakmanschap. Het is soms zoeken met z’n allen maar dat maakt het ook uitdagend en boeiend.

Direct solliciteren