ArtboardArtboard

Vacature: Eerst verantwoordelijk verpleegkundige (EVD)

Eerst verantwoordelijk verpleegkundige (EVD)
24 uur per week (minder uren ook mogelijk)


Het team van de EVD zoekt versterking! Fiona Jansen is Eerstverantwoordelijk verpleegkundige bij de EVD en razend enthousiast over haar baan. Fiona vertelt over haar positieve ervaringen. Ben je na het lezen van haar verhaal ook enthousiast? En wil je meer weten over deze functie en werken bij Kalorama? Bel Tom: 06 82 90 1237. Voor specifieke vragen over de EVD bel je Fiona: 06 40 35 86 56.

De baan
Als eerst verantwoordelijk verpleegkundige ben je inzetbaar op drie locaties van Kalorama in Nijmegen en Beek (Berg en Dal). Als je bij ons komt werken is geen dag hetzelfde. En dat is wat jij leuk vindt!

Het is een veelzijdige en dynamische functie waar je op verschillende afdelingen en bij diverse doelgroepen, uitvoering geeft aan alle onplanbare verpleegkundige zorg aan bewoners. Je ondersteunt op een professionele manier collega’s die deze zorg verlenen en coördineert de communicatie bij spoedopnames. Je bent de schakel tussen de artsen en de zorgmedewerkers, en voert de verpleegtechnische en voorbehouden handelingen uit op een deskundige en bekwame manier. Je werkt in een team met verpleegkundigen in een solistische rol.

Word je enthousiast van deze baan? Kijk dan of jij je in de volgende eigenschappen herkent!

Wij vragen:

 • Je hebt een diploma verpleegkundige (HBO-V of MBO-NV4) en bent BIG-geregistreerd;
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring;
 • Je bent flexibel en inzetbaar voor alle voorkomende diensten (dag, avond en nacht en weekend);
 • Je bent enthousiast, collegiaal en hebt een dienstverlenende instelling naar bewoners, hun naasten en naar jouw collega’s;
 • Je hebt een klinische blik, kunt goed verpleegkundig redeneren en weet prioriteiten te stellen;
 • Je bent vaardig in het nemen van beslissingen op verpleegkundige gebied;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en in staat om collega’s met jouw vakkennis goed te ondersteunen, instrueren en te coachen;
 • Je bent in bezit van een rijbewijs B.

Bij indiensttreding vragen we van jou een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en ontvangen we graag een referentie.

Wij bieden:

 • Vertrouwen, verbinding en vakmanschap;
 • Een uitdagende werkomgeving met enthousiaste en betrokken collega’s;
 • Salaris conform CAO VVT FWG50 (max. € 3.707,64 bruto bij een fulltime dienstverband);
 • Aantrekkelijke regelingen zoals pensioenopbouw, fietsregeling, premiekorting bij een zorgverzekering;
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden op het eigen vakgebied, training on the job.

Werken bij Kalorama
Als jij één van onze teams komt versterken, merk je dat wij enorm betrokken zijn bij de zorg die we bieden. Binnen Kalorama werken we volgens het Rijnlandse gedachtegoed. De waarden Vertrouwen, Vakmanschap en Verbinding staan centraal. Deze waarden ervaar je bij ons doordat de zelforganiserende teams het Vertrouwen en de ruimte krijgen om hun Vakmanschap in te zetten en de zorg en begeleiding te organiseren die het best past bij onze bewoners. We stimuleren onze collega’s om elkaar op te zoeken en Verbinding met elkaar aan te gaan. Door die Verbinding leer je van elkaar en maken we optimaal gebruik van elkaars Vakmanschap. Het is soms zoeken met z’n allen maar dat maakt het ook uitdagend en boeiend.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je terecht bij het eerst verantwoordelijk verpleegkundige team via het telefoonnummer 06-12915006.

Van mening dat wij een match zijn? 
Spreekt onze visie en werkwijze jou aan? Dan nodigen we je van harte uit om bij ons te solliciteren. Het team kijkt er naar uit om je sollicitatie uiterlijk 22 april 2021 te ontvangen. Reageer direct via de onderstaand formulier.

Wat superleuk dat je wilt solliciteren! We vragen je om dit formulier in te vullen. Je sollicitatieformulier en CV kun je als bijlagen eenvoudig uploaden. Als je wilt, mag je ook nog een korte motivatie geven. Wij kijken uit naar jouw reactie!