ArtboardArtboard

Vacature: Eerst verantwoordelijk verzorgende-IG (Nijmegen)

Eerst Verantwoordelijk Verzorgende IG
24 – 28 uur per week

Ons team De Duffelt en de baan
Afdeling De Duffelt is gevestigd op locatie Veste Brakkenstein in Nijmegen. Ons team is opgesplitst in twee teams zodat wij nog beter aan de behoefte van onze bewoners kunnen voldoen. Wij, van team De Ring kunnen hulp gebruiken van een Evv’er! Ons team bestaat uit 6 collega’s die somatische zorg bieden aan 10 bewoners met gedragsproblematiek.  Jij bent waarde door het zorgproces te coördineren van de aan jou toegewezen bewoners. Je stelt voor hen het zorgleefplan op, stelt het plan bij en evalueert deze. Uiteraard doe je dit in overeenstemming met de bewoner of zijn/haar contactpersoon waar je ook het eerste aanspreekpunt voor bent. Ons team is in ontwikkeling naar een zelforganiserend team. We waarderen het enorm als jij samen met ons meedenkt hoe we dit nog beter vorm kunnen geven. Wil jij samen met ons de uitdaging aangaan? Dan heten wij je van harte welkom! 

Word je enthousiast van deze baan? Kijk dan of jij je in de volgende eigenschappen herkent:

Wij vragen:

 • Je hebt een diploma verzorgende (IG).
 • Je hebt de EVV-opleiding gevolgd of bent bereidt deze te volgen.
 • Je bent trots op je vak, enthousiast, betrokken en flexibel.
 • Je hebt ervaring binnen de ouderenzorg.
 • Je werkt met name dagdiensten en weekenden (2 per maand) en je bent zo nodig inzetbaar in avond.
 • Je vindt het leuk om mee te werken aan de ontwikkeling naar zelforganisatie.

Wij bieden:

 • Vertrouwen, verbinding en vakmanschap.
 • Je kunt als EVV-er max € 2.870,58 verdienen bij een fulltime dienstverband (cao VVT, FWG40).
 • Aantrekkelijke regelingen zoals pensioenopbouw, fietsregeling, korting bij een zorgverzekering.
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden op het eigen vakgebied.
 • We starten met een jaarcontract maar blijkt dat jij het verschil maakt en een bijdrage levert aan onze kwaliteit van zorg, dan kan je contract eerder omgezet worden naar onbepaalde tijd.

Werken bij Kalorama
Als jij één van onze teams komt versterken, merk je dat wij enorm betrokken zijn bij de zorg en behandeling die we bieden. Binnen Kalorama werken we volgens het Rijnlandse gedachtegoed. De waarden Vertrouwen, Vakmanschap en Verbinding staan centraal. Deze waarden ervaar je bij ons doordat de zelforganiserende teams het Vertrouwen en de ruimte krijgen om hun Vakmanschap in te zetten en de zorg en begeleiding te organiseren die het best past bij onze bewoners. We stimuleren onze collega’s om elkaar op te zoeken en Verbinding met elkaar aan te gaan. Door die Verbinding leer je van elkaar en maken we optimaal gebruik van elkaars Vakmanschap. Het is soms zoeken met z’n allen maar dat maakt het ook uitdagend en boeiend.

Meer weten?
Voor informatie kun je terecht bij Anita Huting (eerst verantwoordelijk verzorgende-IG) via het telefoonnummer 024-3525550.

Van mening dat wij een match zijn? 
Spreekt onze visie en werkwijze jou aan? Dan nodigen we je van harte uit om bij ons te solliciteren. Het team van De Duffelt kijkt er naar uit om je sollicitatie uiterlijk 31 januari te ontvangen. Reageer direct via de onderstaande groene reageerbutton. Vergeet niet om in je motivatiebrief het volgende vacaturenummer te vermelden: 201809-82DU.

Oh ja, we vragen een Verklaring Omtrent het Gedrag als je bij ons in dienst treedt.

Direct solliciteren