ArtboardArtboard

Vacature: Eerst Verantwoordelijk Verzorgende-IG ’t Höfke (Beek-Berg en Dal)

Eerst Verantwoordelijk Verzorgende-IG ’t Höfke (Beek-Berg en Dal)
24 uur per week

De baan
’t Höfke is een van de locaties van Kalorama en is gevestigd in Beek (Berg en Dal). ’t Höfke bestaat uit een verzorgingshuis met drie clusters waar somatische zorg / lichte pg zorg wordt geboden en alle bewoners een eigen kamer hebben en een afdeling genaamd De Terp waar psychogeriatrische verpleeghuiszorg geboden wordt. Als jij ons team komt versterken zal je merken dat wij een sterk, open en vooral een heel leuk team zijn! We werken op basis van gelijkwaardigheid en gaan uit van ieders vakmanschap. We bieden de zorg samen en verwachten van jou  dat je naast het bieden van de zorg, deze coördineert en organiseert. Dat wil zeggen dat je kijkt naar de behoefte van de bewoner en daar de zorg voor regelt. Dat kan zijn eerstelijnszorg, het inschakelen van een huisarts of bijvoorbeeld fysiotherapie. Daarnaast voer je familiegesprekken, ben je aanwezig bij MDO’s en zorg je ervoor dat het Elektronisch cliëntendossier optimaal is. Ons team houdt wel van een grapje, jij ook? Dan maken wij graag kennis met jou!

Word je enthousiast van deze baan? Kijk dan of jij je in de volgende eigenschappen herkent:

Wij vragen:

 • Je hebt een diploma verzorgende IG en je houdt je vakgerichte ontwikkelingen bij.
 • Je hebt een afgeronde EVV-opleiding of bent bereidt deze te volgen.
 • Je kunt zelfstandig werken, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent betrokken.
 • Je bent een organisatietalent en bereid alle onregelmatige diensten te werken.
 • Je vindt het leuk om mee te werken aan de ontwikkeling naar zelforganisatie.

Wij bieden:

 • Vertrouwen, verbinding en vakmanschap
 • Enthousiaste en betrokken collega’s die graag kennis met jou willen maken
 • Salaris conform CAO VVT FWG40 (max. € 2.870,58 bruto bij een fulltime dienstverband)
 • Aantrekkelijke regelingen zoals pensioenopbouw, fietsregeling, premiekorting bij een zorgverzekering
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden op het eigen vakgebied, training on the job
 • Een vast contract

Werken bij Kalorama
Als jij één van onze teams komt versterken, merk je dat wij enorm betrokken zijn bij de zorg en behandeling die we bieden. Binnen Kalorama werken we volgens het Rijnlandse gedachtegoed. De waarden Vertrouwen, Vakmanschap en Verbinding staan centraal. Deze waarden ervaar je bij ons doordat de zelforganiserende teams het Vertrouwen en de ruimte krijgen om hun Vakmanschap in te zetten en de zorg en begeleiding te organiseren die het best past bij onze bewoners. We stimuleren onze collega’s om elkaar op te zoeken en Verbinding met elkaar aan te gaan. Door die Verbinding leer je van elkaar en maken we optimaal gebruik van elkaars Vakmanschap. Het is soms zoeken met z’n allen maar dat maakt het ook uitdagend en boeiend.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je terecht bij Theo Sak via het telefoonnummer 024-6847777. Of stuur een e-mail naar T.Sak@kalorama.nl.

Van mening dat wij een match zijn? 
Spreekt onze visie en werkwijze jou aan? Dan nodigen we je van harte uit om bij ons te solliciteren. Het team van ’t Höfke kijkt er naar uit om je sollicitatie uiterlijk 5 juli aanstaande te ontvangen. Reageer direct via de onderstaande groene reageerbutton.

Wij vragen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Direct solliciteren