ArtboardArtboard

Vacature: GZ-Psycholoog (Beek-Berg en Dal)

GZ-psycholoog
(24 uur per week)

De baan
Het Centrum van Doofblinden (CvDB) in Beek (Berg en Dal) geeft op maat diagnostiek/begeleiding/behandeling aan volwassenen met een beperking in horen en/of zien. Zij hebben daarnaast veelal een beperking op lichamelijk, verstandelijk en/of psychisch vlak. Deze zorg kan zowel thuis, in deeltijd, als middels wonen op het CvDB geboden worden. Je zult vooral bij het wonen ingezet worden. Ons team voor het CvDB bestaat met jou erbij uit drie ervaren gedragskundigen die gezamenlijk met de andere behandelaren en begeleiders zorgen dat we een “up-to-date” expertisecentrum worden in de ZG zorg. Je bent in deze functie hoofdbehandelaar van het zorgproces. Je onderzoekt zelfstandig of op basis van multidisciplinair overleg de cliënt  op stoornissen, beperkingen en (rest-) mogelijkheden op het cognitieve, emotionele en gedragsmatige vlak. Je coördineert de zorg en behandeling aan cliënten met complexe zorgvragen. Je levert een inhoudelijke bijdrage aan het elektronisch cliëntendossier en de zorgtoewijzingscommissie. Je reageert op passende wijze op tussentijds ontstane vragen van cliënten  en/of medewerkers. Daarnaast begeleid en instrueer je op inspirerende wijze medewerkers en naasten van cliënten  bij het zoeken naar de juiste benaderings- en omgangswijze van de betreffende cliënten. Je neemt desgevraagd deel aan (inter)sectoraal overleg. In de vakgroep psychologie wisselen we kennis uit met onze collega’s van het verpleeghuis.

Word je enthousiast van deze functie? Kijk dan of de volgende punten ook bij jou passen:

 • Je hebt een wetenschappelijke opleiding tot GZ-Psycholoog en hebt een BIG-registratie. Je kunt ook reageren als je met de opleiding bezig bent.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met cliënten met complexe zorgvragen (auditieve, visuele en/of verstandelijke beperking).
 • Je hebt ervaring in intramurale zorg.
 • Je hebt ervaring met multidisciplinair werken binnen de zorg en het onderhouden van contacten met naasten en/of vertegenwoordigers van de bewoner.
 • Je bent flexibel en collegiaal en houdt van aanpakken.
 • Je ziet het als een uitdaging om je op verschillende fronten te profileren en je denkt verder dan in hokjes. Je legt de focus op de cliënt en zijn/haar omgeving. Tevens ondersteun en inspireer je medewerkers in de zoektocht professioneel handelen af te stemmen op de vraag van bewoners.

Wij bieden jou:

 • Vertrouwen, verbinding en vakmanschap.
 • Een uitdagende werkomgeving met enthousiaste en betrokken collega’s.
 • Salaris conform cao VVT FWG65 (max. 5.188,29 bruto bij een fulltime dienstverband)
 • Aantrekkelijke regelingen zoals pensioenopbouw, fietsregeling, premiekorting bij een zorgverzekering.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden op het eigen vakgebied, training on the job.
 • Bij gelijkwaardige kandidaten gaat onze voorkeur uit naar de interne collega.

Werken bij Kalorama

Als jij één van onze teams komt versterken, merk je dat wij enorm betrokken zijn bij de zorg die we bieden. Binnen Kalorama werken we volgens het Rijnlandse gedachtegoed. De waarden Vertrouwen, Vakmanschap en Verbinding staan centraal. Deze waarden ervaar je bij ons doordat de zelforganiserende teams het Vertrouwen en de ruimte krijgen om hun Vakmanschap in te zetten en de zorg en begeleiding te organiseren die het best past bij onze bewoners. We stimuleren onze collega’s om elkaar op te zoeken en Verbinding met elkaar aan te gaan. Door die Verbinding leer je van elkaar en maken we optimaal gebruik van elkaars Vakmanschap. Het is soms zoeken met z’n allen maar dat maakt het ook uitdagend en boeiend.

Meer weten?
Dan kun je voor meer informatie terecht bij Yvon ten Brummelhuis via het mailadres Y.tenBrummelhuis@kalorama.nl.

Van mening dat wij een match zijn? 
We kijken er naar uit om je sollicitatie te mogen ontvangen via de onderstaande solliciteer button. Vergeet niet om in je motivatiebrief het volgende vacaturenummer te vermelden: 201810-92PS. Hebben we de juiste match gevonden, dan sluiten we de vacature.

Als je ons team komt versterken vragen we bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Direct solliciteren