ArtboardArtboard

Vacature: Helpende en verzorgende-IG psychogeriatrische zorg (Beek-Berg en Dal)

Ben jij de zorgprofessional die weet wat ‘de bedoeling’ is?

Wij zijn op zoek naar een collega verzorgende IG of helpende
(aantal uren in overleg)

Werken bij Kalorama
Als jij één van onze teams komt versterken dan merk je snel genoeg dat wij enorm betrokken zijn bij de zorg die wij bieden. Binnen Kalorama werken we volgens het Rijnlands gedachtengoed. Dat wil zeggen dat we werken op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en vakmanschap. Die gelijkwaardigheid ervaar je direct doordat bij ons niet de manager beslist, maar de teams zèlf. De manager geeft het vertrouwen aan het team zodat zij de ruimte voelen om hun vakmanschap in te zetten. Op deze manier kunnen zij de zorg optimaal organiseren voor onze bewoners. Ondersteunende diensten zoals de technische dienst, receptie, administraties, centrale keuken, control en P&O, faciliteren, ondersteunen, adviseren en coachen de teams daar waar nodig. Zo zijn de teams in staat goede zorg te leveren. Mooi concept toch? Wij merken dat het werkt! Ja, natuurlijk, soms is het even zoeken met z’n allen maar dat maakt het ook weer uitdagend en leuk. Spreekt onze werkwijze jou aan? Dan nodigen we je van harte uit om bij ons te solliciteren!

De baan
Laten we maar met de deur in huis vallen: als je in ons team de Musschenberg komt werken, kom je niet in een gespreid bedje. En dat is nou wat het zo leuk maakt! Onze afdeling met psycho-geriatrische bewoners is deelnemer aan het landelijke project radicale vernieuwing in de verpleeghuiszorg. We kijken wat zinvol is en waar onze bewoners behoefte aan hebben.  Wat is er nodig om dat voor elkaar te krijgen? Ballast, zoals regels en aftekenlijstjes die belemmerend werken, gooien wij overboord! Ja, dat zorgt soms voor onzekerheid maar binnen ons team zorgen wij ervoor dat er veiligheid is om je vak uit te oefenen, initiatief te tonen, je eigen inbreng te geven en elkaar te voorzien van feedback. Samen gaan we op zoek naar een passend aandachtsveld waar je de verantwoording over gaat dragen. Denk jij te passen in ons team? Dan maken wij graag kennis met jou!

Word je enthousiast van deze functie? Kijk dan of de volgende punten ook bij jou passen:

 • Je hebt een diploma verzorgende IG, MMZ3/4 of helpende niveau 2.
 • Je stelt de bewoner centraal.
 • Je wilt de beste zorg verlenen en jezelf blijven ontwikkelen.
 • Je vindt het leuk om vanuit het Rijnlandse gedachtengoed mee te werken aan de ontwikkeling naar zelforganisatie van het team.

Wij bieden jou:

 • Salaris conform CAO VVT FWG35 (verzorgende IG, max. € 2.668,93 bruto bij een fulltime dienstverband) of FWG25 (helpende, max. € 2.397,39 bruto bij een fulltime dienstverband).
 • Aantrekkelijke regelingen zoals pensioenopbouw, fietsregeling, korting bij een zorgverzekering.
 • Overleg over je wensen met betrekking tot het aantal uren per week.
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden op het eigen vakgebied.
 • Doorgroeimogelijkheden naar de functie van Verzorgende IG, Eerst Verantwoordelijk Verzorgende of Verpleegkundige.
 • We starten met een jaarcontract maar mocht blijken dat wij een match zijn, dan kan je contract eerder omgezet worden naar een vast contract.
 • Bij gelijkwaardige kandidaten gaat onze voorkeur uit naar onze interne collega.

Meer weten?
Wil je meer informatie? Bel dan met een van onze teamleden Marga of Meghan: 024-6847777. Zij vertellen je meer over werken bij Kalorama en het team De Musschenberg.

Van mening dat wij een match zijn? 
We kijken er naar uit om je sollicitatie uiterlijk 24 januari aanstaande te mogen ontvangen via de onderstaande solliciteer button. Vergeet niet om in je motivatiebrief het volgende vacaturenummer te vermelden: 201810-89MU.

Wij vragen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Direct solliciteren