ArtboardArtboard

Vacature: Helpende op een PG afdeling (Beek-Berg en Dal)

Helpende op een PG afdeling (Beek-Berg en Dal)
Verschillende uren mogelijk

Werken in de ouderenzorg betekent zoveel meer dan je denkt. Natuurlijk zorg je voor ouderen. Maar wie zorgt, doet zoveel meer dan zorgen alleen. Iedere dag ervaar je dat jij het verschil kán en mág maken voor onze bewoners. En natuurlijk is het soms zwaar, maar er is zo veel moois te beleven.

Als helpende kun je veel voor mensen betekenen. Door passende zorg te bieden, maar vooral door mensen een plezierige dag te bezorgen. De glimlach op het gezicht van een bewoner, daar krijg jij energie van.

Werken of afdeling De Musschenberg
Samen met de collega’s van je team stem je de zorg en begeleiding zo goed mogelijk af op de mogelijkheden, wensen en behoeften van onze bewoners. Ook draag je bij aan een prettige woon-/leefsfeer op de afdeling. Affiniteit met PG is dus een pré.

Verder vinden we het belangrijk dat je in ons team past. We brengen nu eenmaal veel tijd met elkaar door! Ben jij flexibel en een echte teamplayer, dan gaan we graag in gesprek met jou.

Ben jij onze nieuwe collega?
Als je bij ons komt werken als helpende vinden we het belangrijk dat je de opleiding Helpende (niveau 2) hebt afgerond. Ook vragen wij bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Wat bieden wij jou?

  • een uitdagende werkomgeving met enthousiaste en betrokken collega’s
  • salaris conform CAO VVT FWG25 (max. €2.481,30 bruto bij een fulltime dienstverband)
  • aantrekkelijke regelingen zoals pensioenopbouw, fietsregeling, premiekorting bij een zorgverzekering
  • opleidings- en ontwikkelmogelijkheden op het eigen vakgebied, training on the job
  • we starten met een jaarcontract maar mocht blijken dat wij een match zijn, dan kan je contract eerder omgezet worden naar een vast contract

Interesse of vragen?
Bel met Tom (024-6847768) of stuur een e-mail naar t.rikken@kalorama.nl. Heb je al gezien dat Kalorama op een hele mooie locatie is gevestigd? Je bent van harte welkom om langs te komen voor een kennismaking of een dagje mee te lopen. Wel willen we graag van te voren een afspraak met je maken.

Direct solliciteren