ArtboardArtboard

Vacature: Helpende op een somatische afdeling (Beek-Berg en Dal)

Helpende op een somatische afdeling (Beek-Berg en Dal)
Verschillende uren mogelijk

Werken in de ouderenzorg betekent zoveel meer dan je denkt. Natuurlijk zorg je voor ouderen. Maar wie zorgt, doet zoveel meer dan zorgen alleen. Iedere dag ervaar je dat jij het verschil kán en mág maken voor onze bewoners. En natuurlijk is het soms zwaar, maar er is zo veel moois te beleven.

Als helpende kun je veel voor onze bewoners betekenen. Door passende zorg te bieden, maar vooral door bewoners een plezierige dag te bezorgen. De glimlach op het gezicht van een bewoner, daar krijg jij energie van. Kom jij de bewoners van afdeling De Wolfsberg een plezierige dag bezorgen? 

Afdeling De Wolfsberg
Afdeling De Wolfsberg is gevestigd op onze locatie in Beek-Ubbergen. Als team bieden we somatische zorg aan 22 bewoners. Een aantal van deze bewoners hebben ook een psychische aandoening. Er is natuurlijk nog veel meer te vertellen over onze afdeling. Maar wat we echt belangrijk vinden is dat je in ons team past. We brengen nu eenmaal veel tijd met elkaar door! We gaan daarom graag in gesprek met jou.

We nodigen je van harte uit om bij ons te solliciteren. Het team kijkt er naar uit om je sollicitatie uiterlijk 6 oktober 2020 te ontvangen. Reageer direct via de onderstaande groene reageerbutton. Wil je liever eerst nog wat extra informatie, bel dan gerust met ons. Je kunt ons bereiken op 024-3527757.

Als je bij ons komt werken als helpende vinden we het belangrijk dat je de opleiding Helpende (MBO-NV2) hebt afgerond. Daarnaast vinden wij een flexibele instelling belangrijk en ben je beschikbaar voor alle diensten (weekend, avond, dag en nacht). 

Wat bieden wij jou?

  • een uitdagende werkomgeving met enthousiaste en betrokken collega’s
  • salaris conform CAO VVT FWG25 (max. €2.481,30 bruto bij een fulltime dienstverband)
  • aantrekkelijke regelingen zoals pensioenopbouw, fietsregeling, premiekorting bij een zorgverzekering
  • opleidings- en ontwikkelmogelijkheden op het eigen vakgebied, training on the job
  • een contract voor onbepaalde tijd

Wij vragen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Direct solliciteren