ArtboardArtboard

Vacature: Helpende plus / Verzorgende-IG voor de nachtdiensten (Beek-Berg en Dal)

Helpende plus / Verzorgende-IG
voor de nachtdiensten (Beek-Berg en Dal)
24-28 uur

Heb jij een diploma Helpende Plus of Verzorgende-IG en werk jij graag in de nacht? Dan is afdeling De Terp op zoek naar jou! 

Wat ga je doen?
Als je bij ons komt werken ben je in staat om de verantwoordelijkheid in de nacht te dragen en beschik je over voldoende vakmanschap. Daarnaast ben je betrouwbaar en vindt je het fijn om voor onze bewoners te zorgen. Tijdens jouw dienst werk je zelfstandig op de afdeling, maar heb je collega’s op de locatie om op terug te vallen.

Op afdeling De Terp, gevestigd op locatie 't Höfke in Beek (Berg en Dal), wonen 14 bewoners met een psychogeriatrische zorgvraag. Als team runnen we samen een groot huishouden. Wij betrekken de bewoners bij dagelijkse en huislijke activiteiten zoals koken, de was vouwen, het bed opmaken etc. Wat ons betreft doet een bewoner zo lang mogelijk, zo veel mogelijk handelingen zelf. Hierbij stemmen we de zorg en begeleiding zo goed mogelijk af op de mogelijkheden, wensen en behoeften van onze bewoners. Zorg op maat noemen we dat.

Zorg jij graag voor onze bewoners en ben jij meer een avondmens dan ochtendmens? Kijk dan of jij je in de volgende eigenschappen herkent:

Wij vragen:

 • Je hebt een diploma Helpende plus of Verzorgende-IG
 • Je bent trots op je vak, enthousiast, betrokken en flexibel
 • Je hebt ervaring binnen de ouderenzorg
 • Je werkt graag in de nacht

Wij bieden:

 • Vertrouwen, verbinding en vakmanschap
 • Een uitdagende werkomgeving met enthousiaste en betrokken collega’s
 • Salaris conform CAO VVT FWG30 (Helpende plus) of FWG35 (Verzorgende-IG)
 • Aantrekkelijke regelingen zoals pensioenopbouw, fietsregeling, premiekorting bij een zorgverzekering
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden op het eigen vakgebied, training on the job
 • Doorgroeimogelijkheden naar Eerst Verantwoordelijk Verzorgende of Verpleegkundige
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd
 • Een dag en/of nacht meelopen om een indruk te krijgen van het team en de bewoners

Bij indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag.

Werken bij Kalorama
Als jij één van onze teams komt versterken, merk je dat wij enorm betrokken zijn bij de zorg en behandeling die we bieden. Binnen Kalorama werken we volgens het Rijnlandse gedachtegoed. De waarden Vertrouwen, Vakmanschap en Verbinding staan centraal. Deze waarden ervaar je bij ons doordat de zelforganiserende teams het Vertrouwen en de ruimte krijgen om hun Vakmanschap in te zetten en de zorg en begeleiding te organiseren die het best past bij onze bewoners. We stimuleren onze collega’s om elkaar op te zoeken en Verbinding met elkaar aan te gaan. Door die Verbinding leer je van elkaar en maken we optimaal gebruik van elkaars Vakmanschap. Het is soms zoeken met z’n allen maar dat maakt het ook uitdagend en boeiend.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je terecht bij Tom via: 0682901237 of HR@Kalorama.nl.

Van mening dat wij een match zijn? 
Spreekt onze visie en werkwijze jou aan? Dan nodigen we je van harte uit om bij ons te solliciteren. Het team van De Terp kijkt er naar uit om je sollicitatie uiterlijk 19 april te ontvangen. Reageer direct via de onderstaand formulier.

Wat superleuk dat je wilt solliciteren! We vragen je om dit formulier in te vullen. Je sollicitatieformulier en CV kun je als bijlagen eenvoudig uploaden. Als je wilt, mag je ook nog een korte motivatie geven. Wij kijken uit naar jouw reactie!