ArtboardArtboard

Vacature: Helpende / verzorgende-IG / verpleegkundige Flexpool

Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan waarbij je op verschillende locaties werkt? Lees dan verder!

Helpende / verzorgende-IG / verpleegkundige
(verschillende urencontracten bespreekbaar)

Werken bij Kalorama
Als jij één van onze teams komt versterken dan merk je snel genoeg dat wij enorm betrokken zijn bij de zorg die wij bieden. Binnen Kalorama werken we volgens het Rijnlands gedachtengoed. Dat wil zeggen dat we werken op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en vakmanschap. Die gelijkwaardigheid ervaar je direct doordat bij ons niet de manager beslist, maar de teams zèlf. De manager geeft het vertrouwen aan het team zodat zij de ruimte voelen om hun vakmanschap in te zetten. Op deze manier kunnen zij de zorg optimaal organiseren voor onze bewoners. Ondersteunende diensten zoals de technische dienst, receptie, administraties, centrale keuken, control en P&O, faciliteren, ondersteunen, adviseren en coachen de teams daar waar nodig. Zo zijn de teams in staat goede zorg te leveren. Mooi concept toch? Wij merken dat het werkt! Ja, natuurlijk, soms is het even zoeken met z’n allen maar dat maakt het ook weer uitdagend en leuk. Spreekt onze werkwijze jou aan? Dan nodigen we je van harte uit om bij ons te solliciteren!

De baan:
Binnen Kalorama werkt een grote groep flexpool medewerkers in verschillende functies, op verschillende zorgafdelingen en op verschillende locaties. Deze locaties zijn gevestigd in Nijmegen en Beek-Berg en Dal. Als flexwerker ben je een onmisbare schakel voor onze zorgteams. Jouw inzet is hard nodig om continuïteit van zorg te bieden op momenten dat een vaste medewerker met verlof of ziek is. Dit kan voor een lange of korte periode zijn. Geen dag is hetzelfde en dit maakt jouw baan zo afwisselend, leerzaam en uitdagend. Werken bij de flexpool kan op flexibele basis waardoor je zelf kunt aangeven wanneer je beschikbaar bent om te werken. Elke afdeling en bewoner is anders en daarom is het lastig om jouw standaard werkdag te beschrijven. Wel ben je bezig met het verlenen van (complexe) zorgverlening aan bewoners waarbij het uitgangspunt is om samen een prettige en zinvolle dag te organiseren. Het wonen staat dus voorop! Op onze zorgafdelingen bieden we revalidatiezorg, somatiek, PG en intensieve zorg. De verzorgenden en verpleegkundigen verrichten de verpleegtechnische en voorbehouden handelingen die in onze zorgleefplannen staan.

Word je enthousiast van onze werkwijze? Kijk dan of de volgende punten ook bij jou passen:

 • Je hebt het diploma of bent studerende als helpende, verzorgende-IG (MBO-3) of verpleegkundig (MBO-4/HBO-V).
 • Je bent trots op je vak, je bent enthousiast, betrokken, flexibel en collegiaal.
 • Je kunt zelfstandig werken en je bent bereid alle diensten te werken, dus ook ’s avonds, ’s nachts en weekenden.
 • Je ziet het als een uitdaging om op verschillende afdelingen en locaties te werken.  

Dan bieden wij jou:

 • Vertrouwen, verbinding en vakmanschap.
 • Een uitdagende werkomgeving met enthousiaste en betrokken collega’s.
 • Salaris conform CAO VVT. Helpende FWG25 Verzorgende-IG FWG35 Verpleegkundige FWG45.
 • Aantrekkelijke regelingen zoals pensioenopbouw, fietsregeling, premiekorting bij een zorgverzekering.
 • We starten met een jaarcontract maar mocht blijken dat wij een match zijn, dan kan je contract eerder omgezet worden naar een vast contract.
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden op het eigen vakgebied, training on the job.
 • Doorgroeimogelijkheden naar Verzorgende-IG, Eerst Verantwoordelijk Verzorgende of Verpleegkundige.

Meer weten?
Voor informatie kun je terecht bij de roosterplanners (Jeroen Nijland en Sylvia Janssen). Zij geven je graag meer informatie en zijn bereikbaar via 024-6847777.  

Van mening dat wij een match zijn? 
We kijken er naar uit om je sollicitatie te mogen ontvangen via de onderstaande solliciteer button. Vergeet niet om in je motivatiebrief het volgende vacaturenummer te vermelden: 201810-90FL

Wij vragen bij indiensttreding van jou een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Direct solliciteren