ArtboardArtboard

Vacature: Huishoudelijke medewerker op een PG afdeling (De Terp)

Huishoudelijke medewerker op een PG afdeling (De Terp)
20 uur per week

Kalorama ‘t Höfke
Kalorama ‘t Höfke is gevestigd in Beek (Berg en Dal) en bestaat uit een verzorgingshuis waar somatische zorg en lichte psychogeriatrische zorg wordt geboden. Ook is er een afdeling, De Terp genaamd, waar psychogeriatrische verpleeghuiszorg geboden wordt.

Het team van De Terp is op zoek naar een nieuwe collega, namelijk een huishoudelijke medewerker. Als team runnen we samen een groot huishouden. Wij betrekken de bewoners bij dagelijkse en huislijke activiteiten zoals koken, de was vouwen, het bed opmaken, etc. Wat ons betreft doet een bewoner zo lang mogelijk, zo veel mogelijk handelingen zelf. Hierbij stemmen we de zorg en begeleiding zo goed mogelijk af op de mogelijkheden, wensen en behoeften van onze bewoners. We vinden het daarom belangrijk dat je affiniteit en bij voorkeur ervaring met de doelgroep pg hebt!

Wat zoeken we precies in een nieuwe collega?
Als je bij ons komt werken, weet je van aanpakken. In het kort: je bent verantwoordelijk voor alle huishoudelijke taken, zoals het legen van de prullenbakken, stofzuigen, dweilen maar ook het schoonmaken van het sanitair. Jij zorgt ervoor dat alles schoon en netjes is. Eén keer per week is het “grote poetsdag”. Op deze dag ontkalk je de badkamer, dweil je alles grondig en doe je net dat beetje extra.

Daarnaast verzorg je het wasgoed van de bewoners. De linnenkar op de afdeling is dankzij jou altijd goed gevuld. Op het moment dat je klaar bent met de huishoudelijke taken is het tijd om de tafel te dekken. Vervolgens help je de bewoners met het eten en drinken. Na de lunch ruim je op en maak je schoon.

Wij zoeken een collega die 5 uurs diensten in de ochtend wilt werken. Je werkt afwisselend, ook in het weekend en met feestdagen. Diensttijden zijn tussen 7.00 en 12.00 uur en 8.00 en 13.00 uur.

Kom jij ons helpen? Kijk dan of de volgende punten ook bij jou passen:

 • Je hebt bij voorkeur kennis van schoonmaak en hygiëne.
 • Je hebt werkervaring met huishoudelijke taken en schoonmaakwerkzaamheden.
 • Je kunt zelfstandig werken.
 • Je bent enthousiast, collegiaal, flexibel in houding.
 • Je bent bereid om eenmaal in de twee weken een weekend te werken.
 • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg.

Wij bieden jou:

 • Vertrouwen, verbinding en vakmanschap.
 • Salaris conform CAO VVT FWG20 (max. € 2.178,49 bij een fulltime dienstverband).
 • Aantrekkelijke regelingen zoals pensioenopbouw, fietsregeling, premiekorting bij een zorgverzekering.
 • We starten met een jaarcontract maar mocht blijken dat wij een match zijn, dan kan je contract eerder omgezet worden naar een vast contract.
 • Bij gelijkwaardige kandidaten heeft onze interne collega voorrang.

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je terecht bij Tom, via 024-6847768 of T.Rikken@kalorama.nl.

Van mening dat wij een match zijn? 
Spreekt onze visie en werkwijze jou aan? Dan nodigen we je van harte uit om bij ons te solliciteren. Het team van De Terp kijkt er naar uit om je sollicitatie uiterlijk 15 maart aanstaande te ontvangen. Reageer direct via de onderstaande groene reageerbutton.

Wij vragen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG

Direct solliciteren