ArtboardArtboard

Vacature: Kwaliteitsverpleegkundige de Wolfsberg (Beek-Berg en Dal)

Ben jij in staat om je collega’s in hun kracht te zetten en te coachen in het zorginhoudelijk handelen? Lees dan verder!

Kwaliteitsverpleegkundige de Wolfsberg
32-36 uur per week

De baan
Op afdeling de Wolfsberg in Beek (Berg en Dal) wonen 22 bewoners met een somatische zorgvraag, vaak in combinatie met een psychische en sociale zorgvraag . Wij zijn op zoek naar een energieke kwaliteitsverpleegkundige, gespecialiseerd in geriatrische zorg,  die het leuk vindt om het team mee te nemen in de ontwikkeling naar een goed functionerend zelforganiserend team. Je hebt een coördinerende en coachende rol als het gaat om de kwaliteit van leven voor de bewoners van jouw afdeling. Je bent aanspreekpunt voor je collega’s en mantelzorgers. Je ondersteunt het team bij de begeleiding, verzorging en verpleging van de bewoners. Je doet wat nodig is en vindt het in dat kader geen probleem om mee te werken als de situatie daarom vraagt. Daarnaast zorg je ervoor dat collega’s zich bekwaam voelen in het uitvoeren van de verpleegtechnische handelingen. Ben jij in staat om je collega’s in hun kracht te zetten en te coachen in het zorginhoudelijk handelen? Dan maken wij graag kennis met jou! Word je enthousiast van deze baan? Kijk dan of jij je in de volgende eigenschappen herkent:

Wij vragen:

 • je hebt een HBO werk en denkniveau en een diploma verpleegkundige met BIG registratie
 • ervaring in de ouderenzorg is een pre
 • je houdt ontwikkelingen, vakkennis en vaardigheden bij en bent in staat deze toe te passen en hierover te adviseren
 • je hebt specifieke kennis van verpleegkundige geriatrische zorgvragen
 • je bent stressbestendig,  flexibel en je hebt een energieke uitstraling
 • je beschikt over een helikopterview en je bent in staat om structuur neer te zetten en daar aan vast te houden
 • als de situatie daar om vraagt, ben je bereid om mee te werken in de dagelijkse zorg en in wisselende diensten. Je communiceert hierover proactief met je teamleden
 • je kunt prioriteiten stellen en handelend optreden bij complexe problemen van verpleegkundige aard
 • bij indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Wij bieden:

 • vertrouwen, verbinding en vakmanschap
 • een uitdagende werkomgeving met enthousiaste en betrokken collega’s
 • salaris conform CAO VVT FWG50 (max. €3.582,26 bruto bij een fulltime dienstverband)
 • aantrekkelijke regelingen zoals pensioenopbouw, fietsregeling, premiekorting bij een zorgverzekering
 • opleidings- en ontwikkelmogelijkheden op het eigen vakgebied, training on the job
 • we starten met een jaarcontract maar mocht blijken dat wij een match zijn, dan kan je contract eerder omgezet worden naar een vast contract
 • een dagdeel meelopen om een indruk te krijgen van het team en de bewoners

Werken bij Kalorama
Als jij één van onze teams komt versterken, merk je dat wij enorm betrokken zijn bij de zorg en behandeling die we bieden. Binnen Kalorama werken we volgens het Rijnlandse gedachtegoed. De waarden Vertrouwen, Vakmanschap en Verbinding staan centraal. Deze waarden ervaar je bij ons doordat de zelforganiserende teams het Vertrouwen en de ruimte krijgen om hun Vakmanschap in te zetten en de zorg en begeleiding te organiseren die het best past bij onze bewoners. We stimuleren onze collega’s om elkaar op te zoeken en Verbinding met elkaar aan te gaan. Door die Verbinding leer je van elkaar en maken we optimaal gebruik van elkaars Vakmanschap. Het is soms zoeken met z’n allen maar dat maakt het ook uitdagend en boeiend.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je terecht bij Gerrit Nauta (P&O) via het telefoonnummer 024-6847825 en/of Hanneke van Beusichem (Locatiemanager) via het telefoonnummer 0613160415.

Van mening dat wij een match zijn? 
Spreekt onze visie en werkwijze jou aan? Dan nodigen we je van harte uit om bij ons te solliciteren. Het team van de Wolfsberg kijkt er naar uit om je sollicitatie uiterlijk 23 oktober te ontvangen. Reageer direct via de onderstaande groene reageerbutton. Vergeet niet om in je motivatiebrief het volgende vacaturenummer te vermelden: 201907-73KW.

Direct solliciteren