ArtboardArtboard

Vacature: Medewerker zorgadministratie (omgeving Nijmegen)

Controleren, analyseren, declareren en implementeren.

Medewerker zorgadministratie (omgeving Nijmegen)
28 uur per week

Ben jij sterk in administratie en heb je affiniteit met zorg?
Achter de schermen van onze zorg gaat een complexe administratieve wereld schuil, namelijk de zorgadministratie. Als medewerker zorgadministratie draag je zorg voor een juiste, tijdige en volledige registratie en declaratie van de zorg richting financiers. Daarnaast ben je bezig met het monitoren, analyseren van en rapporteren over registratieve processen. Jij bent iemand die steeds actief op zoek gaat naar optimalisatie van deze processen.

Dynamische omgeving
In deze functie onderhoudt je interne en externe contacten. Bijvoorbeeld met behandelaren, zorgverzekeraars en gemeenten. Je bent klantgericht, kunt omgaan met verschillende belangen en je weet je in een zorgomgeving zakelijk en dienstverlenend op te stellen. In dit dynamische speelveld is het belangrijk dat jij gestructureerd en resultaatgericht kunt werken.

Je maakt computersystemen snel eigen. Daarbij is het een pré als je ervaring hebt met geautomatiseerde cliëntadministratiesystemen. Wij werken met PlanCare en berichtenverkeer. Je bent gewend om accuraat te werken.

Wat verwachten we van jou?
De  focus van de functie ligt op het zo optimaal mogelijk ondersteunen van het proces van zorgregistratie tot het uitvoeren van de declaratie. Daarom vinden we het belangrijk dat je je in de volgende punten herkent:

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau (HBO diploma, bij voorkeur richting Administratie).
 • Je hebt affiniteit met ICT (bij voorkeur met Word, Excel, PlanCare en VECOZO).
 • Je denkt graag actief mee en je kunt projectmatig werken.
 • Je bent in staat om data te analyseren en te interpreteren.
 • Je kunt zelfstandig werken en toont initiatief.
 • Je bent flexibel.

Wij vragen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Wat kun je van ons verwachten?
Wij willen graag dat medewerkers plezier en passie ervaren in hun werk. Dit betekent dat wij aandacht hebben voor persoonlijke ontwikkeling en ruimte geven om het vak uit te oefenen. Verder krijg je van ons:

 • Vertrouwen, verbinding en vakmanschap.
 • Een uitdagende werkomgeving met enthousiaste en betrokken collega’s.
 • Salaris conform cao VVT, FWG50 (een salaris tussen de  € 2.468,58 en  € 3.582,2 bruto, afhankelijk van kennis en ervaring en bij een fulltime dienstverband).
 • Aantrekkelijke personeelsregelingen zoals een fietsregeling, pensioenopbouw, collectieve zorgverzekering.
 • We starten met een jaarcontract maar mocht blijken dat wij een match zijn, dan kan je contract eerder omgezet worden naar een vast contract.
 • Bij gelijkwaardige kandidaten gaat onze voorkeur uit naar de interne collega.

Heb je nog vragen? Geen probleem!
Sandra vertelt je graag alles over deze functie. Je kunt haar bereiken via het e-mailadres: S.Kouwenberg-Heijmans@kalorama.nl of bel 024-6847777 en vraag naar Sandra Kouwenberg.

Al overtuigd?
Dan nodigen we je van harte uit om bij ons te solliciteren via de onderstaande groene reageerbutton. Het team van de zorgadministratie kijkt er naar uit om je sollicitatie uiterlijk 17 november te ontvangen. De gesprekken vinden plaats in week 47 en week 48.

Werken bij Kalorama
Als jij één van onze teams komt versterken, merk je dat wij enorm betrokken zijn bij de zorg en behandeling die we bieden. Binnen Kalorama werken we volgens het Rijnlandse gedachtegoed. De waarden Vertrouwen, Vakmanschap en Verbinding staan centraal. Deze waarden ervaar je bij ons doordat de zelforganiserende teams het Vertrouwen en de ruimte krijgen om hun Vakmanschap in te zetten en de zorg en begeleiding te organiseren die het best past bij onze bewoners. We stimuleren onze collega’s om elkaar op te zoeken en Verbinding met elkaar aan te gaan. Door die Verbinding leer je van elkaar en maken we optimaal gebruik van elkaars Vakmanschap. Het is soms zoeken met z’n allen maar dat maakt het ook uitdagend en boeiend.

Direct solliciteren