ArtboardArtboard

Vacature: Meerdere doofblindenbegeleiders met zorgervaring (Beek-Berg en Dal)

Doofblindenbegeleider (met zorgervaring)
 26-32 uur per week

Het team van Boszicht en de baan
Team Boszicht is onderdeel van Het Centrum voor Doofblinden en gevestigd in Beek (Berg en Dal). Het team biedt zorg en begeleiding aan 13 bewoners variërend in leeftijd van 40 tot 90 jaar. Al deze bewoners hebben onder andere een auditieve en/of visuele beperking. De werkzaamheden zijn zeer gevarieerd. Je zal intensieve ADL zorg bieden zoals wassen, aankleden en het verrichten van verpleegtechnische handelingen. Verder signaleer je tijdig veranderingen in de gezondheidssituatie van de bewoner en rapporteer je deze zowel mondeling als in het ECD. Bij de persoonlijke verzorging en de begeleiding die je geeft, ga je uit van de behoefte en vragen van de bewoner. Vanuit een open houding weet je op een bekwame en gevarieerde manier kwetsbare bewoners te stimuleren om de kwaliteit van leven zo hoog mogelijk te houden.

Word je enthousiast van deze functie? Kijk dan of de volgende punten ook bij jou passen:

 • Je hebt een diploma verzorgende-IG, SPH, SPW, MMZ- NV3 of NV4 of soortgelijk.  
 • Je bent trots op je vak, je bent enthousiast en collegiaal.
 • Je hebt ervaring in de (ouderen)zorg en/of gehandicaptenzorg.
 • Je versterkt met humor, geduld en relativeringsvermogen het team en je bent flexibel.
 • Je bent bereid interne scholingen voor alle voorkomende verpleegtechnische handelingen te volgen en jezelf bekwaam te houden.
 • Je bent bereid om de twee jaar durende interne opleiding doofblindenbegeleider (MBO+) en gebarencursussen te volgen.

Wij bieden jou:

 • Vertrouwen, verbinding en vakmanschap.
 • Salaris conform CAO VVT FWG35 (max. € 2.668,93 bruto bij een fulltime dienstverband).
 • Aantrekkelijke regelingen zoals pensioenopbouw, fietsregeling, premiekorting bij een zorgverzekering.
 • We starten met een jaarcontract maar mocht blijken dat wij een match zijn, dan kan je contract eerder omgezet worden naar een vast contract.
 • Bij gelijkwaardige kandidaten heeft onze interne collega voorrang.

Werken bij Kalorama

Als jij één van onze teams komt versterken, merk je dat wij enorm betrokken zijn bij de zorg die we bieden. Binnen Kalorama werken we volgens het Rijnlandse gedachtegoed. De waarden Vertrouwen, Vakmanschap en Verbinding staan centraal. Deze waarden ervaar je bij ons doordat de zelforganiserende teams het Vertrouwen en de ruimte krijgen om hun Vakmanschap in te zetten en de zorg en begeleiding te organiseren die het best past bij onze bewoners. We stimuleren onze collega’s om elkaar op te zoeken en Verbinding met elkaar aan te gaan. Door die Verbinding leer je van elkaar en maken we optimaal gebruik van elkaars Vakmanschap. Het is soms zoeken met z’n allen maar dat maakt het ook uitdagend en boeiend.

Meer weten?
Voor informatie kun je terecht bij Floor Verbakel (persoonlijk begeleider) via het telefoonnummer: 024-6847773.

Van mening dat wij een match zijn? 
We kijken er naar uit om je reactie te mogen ontvangen via de onderstaande groene reageer button. Vergeet niet om in je motivatiebrief het volgende vacaturenummer te vermelden: 201811-98DB. Hebben we de juiste match gevonden, dan sluiten we de vacature.

Als je ons team komt versterken vragen we bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Direct solliciteren