ArtboardArtboard

Vacature: Persoonlijk begeleider (omgeving Nijmegen)

Wil jij samen met ons unieke zorg leveren?

Persoonlijk begeleider
Verschillende uren mogelijk

Het Centrum voor doofblinden van Kalorama richt zich op mensen van 18 jaar en ouder met een dubbele beperking in horen én zien (doofblindheid). Hun wereld is letterlijk zo groot als hun handen reiken. In vrijwel alle aspecten van hun dagelijks leven zijn zij afhankelijk van 1-op-1-communicatie. Daarbij praten we vooral met onze handen: via vierhandengebaren en vingerspellen in de hand.

Jouw taak als persoonlijk begeleider is de wereld naar onze bewoners toe brengen, zodat zij een zo normaal en zelfstandig mogelijk leven kunnen leiden. Jij bent hun ogen en oren en zorgt voor een veilige en voorspelbare leefomgeving. Dankzij jouw informatie kunnen de bewoners hun eigen keuzes maken.

Onze begeleiding is erop gericht dat de bewoner zijn of haar leven zoveel mogelijk naar eigen wens kan invullen. Hierbij speelt een zorgvuldige afstemming naar ieders (communicatie)mogelijkheden een grote rol. In een nieuwe collega zoeken we iemand die samen met ons de kwaliteit van leven van onze bewoners wilt vergroten. Iedere dag weer.

Daarnaast verricht je zorgtaken, die kunnen variëren van lichte aansturing tot overname van de zelfzorg. Samen met je collega’s stem je de zorg en begeleiding zo goed mogelijk af op de mogelijkheden, wensen en behoeften van onze bewoners. Vanzelfsprekend betrek je hier ook mantelzorgers, vrijwilligers en doventolken bij.

Kom jij de wereld naar onze doofblinde bewoners toe brengen?
Graag bekijken we met jou waar je het beste past binnen Kalorama. Heb je vragen? Je kunt altijd contact op nemen met Tom (024-6847768) of stuur een e-mail naar t.rikken@kalorama.nl.

Wij vragen:

  • je hebt een afgeronde HBO opleiding SPH, HBO-V of soortgelijk
  • je hebt ervaring in het begeleiden van cliënten met complexe zorgvragen
  • een zorgachtergrond is een pre maar een luisterend oor, affiniteit met ouderen, inlevingsvermogen en een praktische instelling vinden wij net zo belangrijk
  • je bent flexibel en collegiaal, een echte teamspeler
  • je denkt in mogelijkheden, niet in beperkingen en je bent positief ingesteld

Bij indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Wij bieden:

  • een unieke werkplek met bijzondere bewoners van wie je heel veel kunt leren
  • een betrokken, enthousiast team waarbinnen je je talenten optimaal tot hun recht kunt laten komen
  • een aantrekkelijk salaris conform CAO VVT FWG45 (max € 3.153,90 bij een fulltime dienstverband)
  • aantrekkelijke regelingen zoals pensioenopbouw, fietsregeling, premiekorting bij een zorgverzekering
  • we starten met een jaarcontract maar mocht blijken dat wij een match zijn, dan kan je contract eerder omgezet worden naar een vast contract
Direct solliciteren