ArtboardArtboard

Vacature: Specialist Ouderengeneeskunde kaderarts GRZ (Nijmegen)

Specialist Ouderengeneeskunde kaderarts GRZ
28-32 uur per week

De baan
Je bent vooral werkzaam binnen de afdeling geriatrische revalidatie. Doel van de revalidatie is herstel en terugkeer naar de eigen woonomgeving. Het zorgteam is geschoold voor deze specifieke doelgroep. Op termijn ligt een plan om deze afdeling te koppelen aan de afdeling intensieve zorg waardoor er uitgebreide samenwerking gaat ontstaan op het gebied van neurorevalidatie.

Als GRZ-arts wordt je gevraagd een bijdrage te leveren én na te denken over de ontwikkeling van het eigen aandachtsgebied.  Vanuit jouw expertgebied vervul je een consultfunctie naar interne en externe partijen. Verder draag je bij aan deskundigheidsbevordering binnen de teams waarmee je samenwerkt.

Werken bij Kalorama
Binnen Kalorama vinden we het belangrijk dat de cliënt, ondanks veelal ingrijpende beperkingen, een zo normaal mogelijk leven kan leiden. Daarom werkt de vakgroep artsen vanuit het gedachtengoed positieve gezondheid: de vraag en beleving van de cliënt zijn start- en uitgangspunt voor het behandeltraject.

Als jij ons medisch team komt versterken, merk je dat wij enorm betrokken zijn bij de zorg en behandeling die we bieden. Binnen Kalorama werken we volgens het Rijnlandse gedachtengoed. De waarden Vertrouwen, Vakmanschap en Verbinding staan centraal. Deze waarden ervaar je bij ons doordat de zelforganiserende teams het Vertrouwen en de ruimte krijgen om hun Vakmanschap in te zetten en de zorg en begeleiding te organiseren die het best past bij onze bewoners. We stimuleren onze collega’s om elkaar op te zoeken en Verbinding met elkaar aan te gaan. Door die Verbinding leer je van elkaar en maken we optimaal gebruik van elkaars Vakmanschap. Het is soms zoeken met z’n allen maar dat maakt het ook uitdagend en boeiend.

Het team
Ons team bestaat, met jou erbij, uit acht collega’s. Bovendien hebben we voor de ANW-diensten ondersteuning van een externe organisatie. Samen hebben we de zorg voor bijna 500 cliënten, in verschillende doelgroepen, zoals: GRZ, somatiek, psychogeriatrie, intensieve zorg, eerstelijns consulten en doofblindheid. Daarnaast bieden wij high care hospicezorg. Deze specifieke doelgroepen vragen om veel maatwerk.

Wil jij anderen inspireren en de passie voor jouw vak delen?
We hebben een opleidingsfunctie voor zowel AIOS ouderengeneeskunde en huisartsgeneeskunde, co assistenten, en stageplekken voor artsen verstandelijk gehandicapten io.

Tevens zijn we aangesloten bij het Universitair Kennisnetwerk Ouderenzorg Nijmegen (UKON). UKON is een samenwerking tussen de afdeling Eerstelijnsgeneeskunde van het Radboudumc en 15 zorgorganisaties.

Ben jij net zo enthousiast als wij zijn?

Wij vragen:

 • Je bent Specialist Ouderengeneeskunde.
 • Je hebt een afgeronde opleiding tot kaderarts Revalidatiegeneeskunde. Of de ambitie om deze opleiding te gaan volgen.
 • Je bent flexibel en collegiaal en vindt het leuk om in een ambitieus klein team te werken.
 • Je legt de focus op de cliënt en zijn/haar omgeving.
 • Tevens ondersteun- en inspireer je medewerkers in professioneel handelen en stem je dit af  op de vraag van de cliënt.

Wij bieden:

 • vertrouwen, verbinding en vakmanschap.
 • een uitdagende werkomgeving met enthousiaste en betrokken collega’s.
 • FWG 75.
 • aantrekkelijke regelingen zoals pensioenopbouw, fietsregeling, premiekorting bij een zorgverzekering.
 • opleidings- en ontwikkelmogelijkheden op het eigen vakgebied, training on the job.
 • een contract voor onbepaalde tijd.
 • de ANW diensten worden voor een groot deel met een externe partij ingevuld.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je terecht bij Heidi de Koning-Smithuis (specialist ouderengeneeskunde) of Hanneke van Beusichem (Manager Behandeling, Kennis & Expertise). Zij geven je graag meer informatie en zijn te bereiken op: Heidi de Koning-Smithuis (024)-6847777 of 06-83531208 (e-mail: H.deKoning-Smithuis@kalorama.nl) / Hanneke van Beusichem (024)-6847745 of 06-13160415 (e-mail: h.vanbeusichem@kalorama.nl).

Van mening dat wij een match zijn?
Spreekt onze visie en werkwijze jou aan? Dan nodigen we je van harte uit om bij ons te solliciteren. De vakgroep van artsen kijkt er naar uit om je sollicitatie voor 15 december te ontvangen. Reageer direct via de onderstaande groene reageerbutton.

Bij indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Direct solliciteren