ArtboardArtboard

Vacature: Verpleegkundige leercoach op een intensieve zorgafdeling (Nijmegen)

Verpleegkundige leercoach op een intensieve zorgafdeling (Nijmegen)
32 uur per week (bespreekbaar)

Wat ga je doen als leercoach?
Bij Kalorama vinden we het belangrijk dat de medewerkers van en met elkaar leren. Als lerende organisatie investeren wij dan ook volop in het opleiden van nieuwe medewerkers in de zorg. Het gaat immers om de toekomst van de zorg! Als leercoach zet je jouw enthousiasme in om een goed leerklimaat te creëren voor leerlingen en stagiaires. Je bewaakt en ondersteunt kwaliteit van het opleiden op afdelingsniveau. Daarvoor ben je aanwezig op de afdeling, om leerlingen en stagiaires aan het werk te zien en hen daarbij te ondersteunen.

Samen met de werkbegeleiders en je collega’s van Opleiding draag je zorg voor een optimaal leerklimaat voor onze leerlingen en stagiaires op afdeling de Frasselt. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

 • Leervragen van leerlingen in kaart brengen
 • Instrueren en aanleren van competenties door mee te werken met leerlingen  op diverse afdelingen
 • Observeren en beoordelen van leerlingen
 • Voeren van gesprekken met leerlingen en werkbegeleiders

Waar kom je te werken?
Op onze locatie Veste Brakkenstein in Nijmegen is de intensieve zorgafdeling de Frasselt gevestigd. Op deze afdeling bieden wij hoogwaardige complexe verpleegkundige zorg aan mensen met ademhalingsondersteuning, tracheacanule, mensen met een laag bewustzijn en we bieden palliatieve zorg. Dit zijn zowel oudere maar ook jongere cliënten in de leeftijd van 18 tot 95 jaar.

  Dit ben jij:

  • Je bent in het bezit van een HBO diploma Verpleegkunde en een registratie in het BIG-register, en je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in de zorg en als werkbegeleider
  • Je anticipeert, neemt initiatief en handelt proactief
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent in staat om anderen met jouw vakkennis goed te ondersteunen, instrueren en te coachen
  • Je kunt zelfstandig werken, maar ook samenwerken in verschillende teams
  • Je denkt in mogelijkheden en bent in staat hierna te handelen
  • Je beschikt over tact en luistervaardigheid en laat een open houding zien, en je bent toegankelijk voor anderen
  • Je weet een veilige leeromgeving te creëren en optimaliseert het werkplekleren

  Wij vragen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

  Dit bieden wij:

  • Vertrouwen, verbinding en vakmanschap
  • Enthousiaste en betrokken collega’s die graag kennis met jou willen maken
  • Salaris conform CAO VVT FWG45 (max. € 3.153,90 bruto bij een fulltime dienstverband)
  • Aantrekkelijke regelingen zoals pensioenopbouw, fietsregeling, premiekorting bij een zorgverzekering
  • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden op het eigen vakgebied, training on the job

  Werken bij Kalorama
  Als jij één van onze teams komt versterken, merk je dat wij enorm betrokken zijn bij de zorg en behandeling die we bieden. Binnen Kalorama werken we volgens het Rijnlandse gedachtegoed. De waarden Vertrouwen, Vakmanschap en Verbinding staan centraal. Deze waarden ervaar je bij ons doordat de zelforganiserende teams het Vertrouwen en de ruimte krijgen om hun Vakmanschap in te zetten en de zorg en begeleiding te organiseren die het best past bij onze bewoners. We stimuleren onze collega’s om elkaar op te zoeken en Verbinding met elkaar aan te gaan. Door die Verbinding leer je van elkaar en maken we optimaal gebruik van elkaars Vakmanschap. Het is soms zoeken met z’n allen maar dat maakt het ook uitdagend en boeiend.

  Meer weten?
  Voor meer informatie kun je terecht bij afdeling Opleidingen via het telefoonnummer 024-6847777 of het mailadres opleiding@kalorama.nl.

  Van mening dat wij een match zijn? 
  Spreekt onze visie en werkwijze jou aan? Dan nodigen we je van harte uit om bij ons te solliciteren. Het team van Opleidingen kijkt er naar uit om je sollicitatie uiterlijk 14 april 2020 te ontvangen. Reageer direct via de onderstaande groene reageerbutton.

  Direct solliciteren