ArtboardArtboard

Vacature: Verpleegkundige op intensieve zorgafdeling de Frasselt (Nijmegen)

Wil jij je graag ontwikkelen in de specialistische zorg? Heb jij tevens teamspirit, verantwoordelijkheidsgevoel en hart voor de bewoner? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Verpleegkundige op intensieve zorgafdeling De Frasselt (Nijmegen)
Uren per week zijn bespreekbaar

 

Afdeling de Frasselt
Op onze locatie Veste Brakkenstein in Nijmegen is de intensieve zorgafdeling De Frasselt gevestigd. Wij zijn een zelfsturend team en bieden hoogwaardige complexe verpleegkundige zorg aan mensen met ademhalingsondersteuning, tracheacanule, mensen met een laag bewustzijn en we bieden palliatieve zorg. Dit zijn zowel oudere maar ook jongere cliënten in de leeftijd van 18 tot 90 jaar.

 

Lees de verhalen van verpleegkundige Marion, Karin, Larissa en Chanique( leerling verpleegkundig niveau 4)
Marion Makkinje is verpleegkundige op deze afdeling net als Karin en Larissa. Chanique is leerling verpleegkundige niveau 4 en voelt zich al een vis in het water op De Frasselt. In de rubriek 'Onze mensen' delen Marion Karin, Larissa en Chanique hun ervaringen over deze afdeling.

Stressbestendigheid en adequaat kunnen handelen
Een belangrijk verschil met een bewoner van een somatische of PG afdeling is dat de gezondheidstoestand een grotere dynamiek vertoont. Continue nauwkeurige bewaking met specifieke apparatuur is bij deze bewoners dus noodzakelijk om bedreigingen vroegtijdig te onderkennen en de juiste acties te ondernemen. Dit vraagt om continue alertheid en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

De complexe zorgvraag vraagt om specialistische kwaliteiten van de medewerker - je krijgt namelijk te maken met technieken zoals de tracheacanule, de hoestmachine, vernevelen en uitzuigen. Medewerkers op de afdeling worden hiervoor extra geschoold. In verband met ademhalingsondersteuning werken wij nauw samen met het Centrum van Thuisbeademing Utrecht.

Persoonlijke en betrokken zorg
Wij zijn cliëntgericht en daarom is je vertrekpunt de (dagelijkse) wens en behoefte van onze cliënten. Naast de intensieve basiszorg die je uitvoert, zorg je samen met ons voor een goede woon- en leefomgeving voor de cliënten. In die zin is er een mooie balans tussen goede zorg, begeleiding en de technische handelingen die je uitvoert.

Kalorama is een organisatie waar je kunt leren en die inspireert. Wij hebben oog voor je persoonlijke ontwikkeling en bieden je graag een kans om door te groeien. Heb jij hart voor je vak en net als wij een passie voor persoonlijke en betrokken zorg? Dan kijken wij uit naar jouw reactie.

Wij vragen:

  • Je bent een gediplomeerd verpleegkundige (MBO-NV4 of HBO-V) met BIG-registratie
  • Je bent trots op je vak, enthousiast, betrokken en collegiaal
  • Je bent flexibel inzetbaar en beschikbaar voor alle diensten (weekend, avond, dag en nacht)
  • Je vindt het leuk om te werken in een zelf organiserend team

Wij bieden:

  • Als Verpleegkundige krijg je een salaris conform CAO VVT FWG50 (max. € 3.707,64 bruto bij een fulltime dienstverband)
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd
  • Aantrekkelijke regelingen zoals pensioenopbouw, fietsregeling, premiekorting bij een zorgverzekering
  • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden op het eigen vakgebied, training on the job
  • Een dagdeel meelopen om een indruk te krijgen van het team en de bewoners

Werken bij Kalorama
Als jij één van onze teams komt versterken, merk je dat wij enorm betrokken zijn bij de zorg die we bieden. Binnen Kalorama werken we volgens het Rijnlandse gedachtegoed. De waarden Vertrouwen, Vakmanschap en Verbinding staan centraal. Deze waarden ervaar je bij ons doordat de zelforganiserende teams het Vertrouwen en de ruimte krijgen om hun Vakmanschap in te zetten en de zorg en begeleiding te organiseren die het best past bij onze bewoners. We stimuleren onze collega’s om elkaar op te zoeken en Verbinding met elkaar aan te gaan. Door die Verbinding leer je van elkaar en maken we optimaal gebruik van elkaars Vakmanschap. Het is soms zoeken met z’n allen maar dat maakt het ook uitdagend en boeiend.

Meer weten?
Wil je meer weten over deze functie en werken bij Kalorama? Bel Tom: 06-82901237. Voor specifieke vragen over de afdeling bel je Ad: 06-82660833.

Van mening dat wij een match zijn? 
Spreekt onze visie en werkwijze jou aan? Dan nodigen we je van harte uit om bij ons te solliciteren. Het team van de Frasselt kijkt er naar uit om je sollicitatie uiterlijk 31 mei 2021 te ontvangen. Reageer direct via onderstaand formulier.

Bij indiensttreding vragen we van jou een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Wat superleuk dat je wilt solliciteren! We vragen je om dit formulier in te vullen. Je sollicitatieformulier en CV kun je als bijlagen eenvoudig uploaden. Als je wilt, mag je ook nog een korte motivatie geven. Wij kijken uit naar jouw reactie!