ArtboardArtboard

Vacature: Verpleegkundige op intensieve zorgafdeling De Frasselt (Nijmegen)

 • Kalorama De Veste
 • Nijmegen
 • Uren in overleg
Wil jij je graag ontwikkelen in de specialistische zorg? Heb jij tevens teamspirit, verantwoordelijkheidsgevoel en hart voor de bewoner? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Afdeling De Frasselt

Op onze locatie Veste Brakkenstein in Nijmegen is de intensieve zorgafdeling De Frasselt gevestigd. Wij zijn een zelfsturend team en bieden hoogwaardige complexe verpleegkundige zorg aan mensen met ademhalingsondersteuning, tracheacanule, en mensen met een laag bewustzijn. Dit zijn zowel oudere maar ook jongere cliënten in de leeftijd van 18 tot 90 jaar. Ook bieden we palliatieve zorg.

 

Lees de verhalen van verpleegkundige Marion, Karin, Larissa en Chanique ( leerling verpleegkundige niveau 4)

Marion Makkinje is verpleegkundige op deze afdeling, net als Karin en Larissa. Chanique is leerling verpleegkundige niveau 4 en voelt zich al een vis in het water op De Frasselt. In de rubriek 'Onze mensen' delen Marion Karin, Larissa en Chanique hun ervaringen over deze afdeling.

 

Stressbestendigheid en adequaat kunnen handelen

Een belangrijk verschil met een bewoner van een somatische- of PG afdeling is dat de gezondheidstoestand een grotere dynamiek vertoont. Continue nauwkeurige bewaking met specifieke apparatuur is bij deze bewoners noodzakelijk om bedreigingen vroegtijdig te onderkennen en de juiste acties te ondernemen. Dit vraagt om continue alertheid en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

De complexe zorgvraag vraagt om specialistische kwaliteiten van de medewerker: je krijgt namelijk te maken met technieken zoals de tracheacanule, de hoestmachine, vernevelen en uitzuigen. Medewerkers op de afdeling worden hiervoor extra geschoold. In verband met ademhalingsondersteuning werken wij nauw samen met het Centrum van Thuisbeademing Utrecht.

Persoonlijke en betrokken zorg

Wij zijn cliëntgericht en daarom is je vertrekpunt de (dagelijkse) wens en behoefte van onze cliënten. Naast de intensieve basiszorg die je uitvoert, zorg je samen met ons voor een goede woon- en leefomgeving voor de cliënten. In die zin is er een mooie balans tussen goede zorg, begeleiding en de technische handelingen die je uitvoert.

Kalorama is een inspirerende organisatie waar je kunt leren. Wij hebben oog voor je persoonlijke ontwikkeling en bieden je graag een kans om door te groeien. Heb jij hart voor je vak en net als wij een passie voor persoonlijke en betrokken zorg? Dan kijken wij uit naar jouw reactie.

Wij vragen:

 • Je bent een gediplomeerd verpleegkundige (MBO-NV4 of HBO-V) met BIG-registratie;
 • Je bent trots op je vak, enthousiast, betrokken en collegiaal;
 • Je bent flexibel inzetbaar en beschikbaar voor alle diensten (weekend, avond, dag en nacht);
 • Je vindt het leuk om te werken in een zelforganiserend team.
Wij vragen bij indiensttreding van jou een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Wij bieden:

 • Als Verpleegkundige krijg je een salaris conform CAO VVT FWG50 (max. € 3.818,87 bruto bij een fulltime dienstverband);
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
 • Aantrekkelijke regelingen zoals pensioenopbouw, fietsregeling, premiekorting bij een zorgverzekering;
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden op het eigen vakgebied, training on the job;
 • Een dagdeel meelopen om een indruk te krijgen van het team en de bewoners.
 • Reageren voor: 09 augustus
 • Sollicitatiegesprekken: in overleg

Wat superleuk dat je wilt solliciteren! We vragen je om dit formulier in te vullen. Je sollicitatieformulier en CV kun je als bijlagen eenvoudig uploaden. Als je wilt, mag je ook nog een korte motivatie geven. Wij kijken uit naar jouw reactie!

"De combinatie van medisch-technische en verzorgende aspecten maakt dit werk voor mij boeiend."

Vragen?