ArtboardArtboard

Vacature: Verpleegkundigen (omgeving Nijmegen)

Welke uitdaging en carrièremogelijkheden biedt Kalorama voor
verpleegkundigen

Ouderenzorg is spannender dan je in eerste instantie zou denken. Dat heeft vooral te maken met complexiteit: vaak is er sprake van meerdere ziektebeelden naast elkaar, waardoor een symptoom niet zondermeer vanuit een bepaalde ziekte te verklaren is. Het is vaak zoeken naar het optimum. Voor iedere situatie weer anders. Kalorama beseft dat de zorg door professionals vorm gegeven wordt. Om dit zo goed mogelijk vorm te geven is gekozen voor het concept van zelf-organiserende teams met als uitgangspunt: vertrouwen, verbinding en vakmanschap. Je hebt veel inbreng en mogelijkheden om de zorg op maat vorm te geven. Dat geldt voor de verpleegkundigen in het verpleeghuis, maar ook voor hospicezorg en 24-uurs verplegingsdienst.

Hoe ziet jouw droombaan eruit? Wat wil jij bereiken?
Er zijn veel mogelijkheden voor een verpleegkundige binnen Kalorama. Meer dan we hier kunnen opnoemen. Een paar voorbeelden tref je bij Onze mensen. Voor verpleegkundigen zijn er functies mogelijk variërend van cao VVT FWG 45 of 50. En qua omvang passend bij wat jij zoekt. Belangrijk is dat je je thuis voelt bij Kalorama en dat de baan aansluit op jouw ontwikkeling. Daarvoor komen we graag met je in contact. Samen met je toekomstige collega’s uit Kalorama willen wij met jou bekijken waar je het beste past.

Spreekt onze visie en werkwijze jou aan? Dan nodigen we je van harte uit om eens kennis te komen maken. Reageer direct via de onderstaande groene reageerbutton.

Direct solliciteren