ArtboardArtboard

Vacature: Verzorgende-IG - het Centrum voor Doofblinden (Beek-Berg en Dal)

Ben jij een verzorgende-IG en wil je werken met een bijzondere doelgroep?

Verzorgende-IG - het Centrum voor Doofblinden (Beek-Berg en Dal)
24-32 uur per week (bespreekbaar)

Afdeling Boszicht is onderdeel van Het Centrum voor Doofblinden en gevestigd in Beek (Berg en Dal). Het team biedt zorg en begeleiding aan 13 bewoners variërend in leeftijd van 40 tot 90 jaar. Al deze bewoners hebben onder andere een auditieve en/of visuele beperking. Een grote groep bewoners zijn zorgbehoevend en niet meer tot zelfzorg in staat.

Wat maakt werken op Boszicht uniek?
Kenmerkend voor deze afdeling is de hoge dynamiek. Als verzorgende zal je je voornamelijk bezighouden met ADL-zorg en het verrichten van verpleegtechnische handelingen. Dat dit soms best even aanpoten is hoeven we jou niet te vertellen. Maar je doet meer.

Door auditieve en/of visuele beperkingen zijn onze bewoners communicatief beperkt. Daarom kunnen ze vaak niet goed vertellen wat ze willen, of uitdrukken hoe het met ze gaat. De communicatie is dus lastig, maar niet onmogelijk! Sommige bewoners communiceren via vierhandengebaren of vingerspellen in de hand. Maar communiceren betekent ook voorzichtig een arm aanraken om te laten merken dat je er bent. Iedere bewoner van Boszicht heeft zo zijn eigen unieke manier van communiceren. Als verzorgende leer je deze manieren (her)kennen en begrijpen. Vervolgens stem je de zorg en begeleiding zo goed mogelijk af op de mogelijkheden, wensen en behoeften van deze bewoner.

Verzorgende en op zoek naar een unieke uitdaging?
Als Verzorgende-IG op Boszicht werk je met een bijzondere doelgroep. De communicatie met iedere bewoner is  uniek en daarmee de zorg en begeleiding complex en uitdagend. Iedere dag leer je weer nieuwe dingen. Wil jij leren hoe je omgaat en communiceert met iemand met auditieve en/of visuele beperkingen? En heb jij een diploma Verzorgende-IG? Dan nodigen we je van harte uit om bij ons te solliciteren.

Wat breng jij mee?

  • Je hebt een diploma Verzorgende-IG of Maatschappelijke Zorg (MBO-NV3)
  • Je bent niet bang voor een uitdaging
  • Je bent trots op je vak, enthousiast, betrokken en collegiaal

Wij bieden:

  • Vertrouwen, verbinding en vakmanschap
  • Een uitdagende werkomgeving met enthousiaste en betrokken collega’s
  • Salaris conform CAO VVT FWG35 (max. €2.668,93 bruto bij een fulltime dienstverband
  • Een vast contract
  • Aantrekkelijke regelingen zoals pensioenopbouw, fietsregeling, korting bij een zorgverzekering
  • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden op het eigen vakgebied, training on the job

Meer weten?
Voor meer informatie bel je met Tom (024-6847768). Ook ben je van harte welkom voor een kennismaking op de afdeling; de koffie staat klaar! Een dagdeel meedraaien? Ook geen probleem! Wel willen we graag van te voren een afspraak met je maken.

Werken bij Kalorama
Als jij één van onze teams komt versterken, merk je dat wij enorm betrokken zijn bij de zorg die we bieden. Binnen Kalorama werken we volgens het Rijnlandse gedachtegoed. De waarden Vertrouwen, Vakmanschap en Verbinding staan centraal. Deze waarden ervaar je bij ons doordat de zelforganiserende teams het Vertrouwen en de ruimte krijgen om hun Vakmanschap in te zetten en de zorg en begeleiding te organiseren die het best past bij onze bewoners. We stimuleren onze collega’s om elkaar op te zoeken en Verbinding met elkaar aan te gaan. Door die Verbinding leer je van elkaar en maken we optimaal gebruik van elkaars Vakmanschap. Het is soms zoeken met z’n allen maar dat maakt het ook uitdagend en boeiend.

Solliciteren?
Het team van Boszicht kijkt er naar uit om je sollicitatie uiterlijk 3 mei 2020 te ontvangen. Reageer direct via de onderstaande groene reageerbutton.

Bij indiensttreding vragen we van jou een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Direct solliciteren