ArtboardArtboard

Vacature: Verzorgende-IG (Nijmegen)

Wil jij je graag ontwikkelen in de specialistische zorg? Heb jij tevens teamspirit, verantwoordelijkheidsgevoel en hart voor de bewoner? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Verzorgende-IG
24 uur per week

De baan:
Op onze locatie Veste Brakkenstein in Nijmegen is de intensieve zorgafdeling de Frasselt  gevestigd. Wij zijn opgesplitst in twee teams en bieden hoogwaardige verpleegkundige zorg aan mensen met ademhalingsondersteuning, tracheacanule, mensen met een laag bewustzijn en we bieden palliatieve zorg (20 cliënten verdeeld over 2 teams). Dit zijn zowel oudere maar ook jongere cliënten in de leeftijd van 18 tot 95 jaar. In verband met ademhalingsondersteuning werken wij hierbij nauw samen met het Centrum van Thuisbeademing Utrecht. Wij zijn cliëntgericht en daarom is je vertrekpunt de (dagelijkse) wens en behoefte van onze cliënten. Naast de intensieve basiszorg die je uitvoert, zorg je samen met ons voor een goede woon- en leefomgeving voor de cliënten. In die zin is er een mooie balans tussen goede zorg, begeleiding en de technische handelingen die je uitvoert. Je signaleert tijdig veranderingen in de gezondheidssituatie van de cliënt en rapporteert deze zowel mondeling als in het elektronische cliëntendossier (ECD). Je bent in staat een bijdrage te leveren aan het cliëntplan en het actueel houden van het zorgdossier. Wij zijn een enthousiast team en volop in ontwikkeling: zowel in zelforganisatie als in deskundigheid.

Word je enthousiast van deze baan? Kijk dan of jij je in de volgende eigenschappen herkent!

Wij vragen:

 • je hebt een diploma verzorgende IG en je houdt vakgerichte ontwikkelingen bij.
 • je bent trots op je vak, je wilt jezelf ontwikkelen en bent collegiaal.   
 • je kunt zelfstandig werken en je bent bereid alle diensten te werken, dus ook ’s avonds, ’s nachts en weekenden. 
 • je bent enthousiast om mee te werken  aan de verdere ontwikkeling van de zelforganisatie van één van de twee teams.

Wij bieden jou:

 • vertrouwen, verbinding en vakmanschap.
 • een uitdagende werkomgeving met enthousiaste en betrokken collega’s.
 • salaris conform cao VVT FWG35 (max. € 2.668,93 bruto bij een fulltime dienstverband).
 • aantrekkelijke regelingen zoals pensioenopbouw, fietsregeling, premiekorting bij een zorgverzekering.
 • enthousiaste teams die zich volop ontwikkelen naar zelforganisatie en verdere specialisatie in de intensieve zorg.
 • opleidings- en ontwikkelmogelijkheden, ook op het eigen vakgebied, training on the job op gebied van ademhalingsondersteuning (beademing scholing via CTB).
 • we starten met een jaarcontract maar mocht blijken dat wij een match zijn, dan kan je contract eerder omgezet worden naar een vast contract.
 • bij gelijkwaardige kandidaten gaat onze voorkeur uit naar de interne collega’s.

Werken bij Kalorama
Als jij één van onze teams komt versterken, merk je dat wij enorm betrokken zijn bij de zorg die we bieden. Binnen Kalorama werken we volgens het Rijnlandse gedachtegoed. De waarden Vertrouwen, Vakmanschap en Verbinding staan centraal. Deze waarden ervaar je bij ons doordat de zelforganiserende teams het Vertrouwen en de ruimte krijgen om hun Vakmanschap in te zetten en de zorg en begeleiding te organiseren die het best past bij onze bewoners. We stimuleren onze collega’s om elkaar op te zoeken en Verbinding met elkaar aan te gaan. Door die Verbinding leer je van elkaar en maken we optimaal gebruik van elkaars Vakmanschap. Het is soms zoeken met z’n allen maar dat maakt het ook uitdagend en boeiend.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je terecht bij Jolanda Bakkers (coördinerend verpleegkundige) via telefoonnummer: 024-3525527 of via de afdeling 024-3525520.

Van mening dat wij een match zijn?
Spreekt onze visie en werkwijze jou aan? Dan nodigen we je van harte uit om bij ons te solliciteren. Het team van De Frasselt kijkt er naar uit om je sollicitatie uiterlijk 31 januari te ontvangen. Reageer direct via de onderstaande groene reageerbutton. Vergeet niet om in je motivatiebrief het volgende vacaturenummer te vermelden: 201812-108VG.

Wij vragen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Direct solliciteren