ArtboardArtboard

Vacature: Verzorgende-IG op afdeling De Duffelt (Nijmegen)

Verzorgende-IG op afdeling De Duffelt (somatiek)
Uren zijn bespreekbaar

De baan
Als team van de Duffelt zetten wij de bewoner centraal en zien het iedere dag als een uitdaging om hen zoveel als mogelijk hun eigen leven te laten leiden en hen daar te ondersteunen en te begeleiden zodat de zelfredzaamheid vergroot wordt. Als verzorgende zal je je bezighouden met ADL-zorg, het verrichten van verpleegtechnische handelingen en de begeleiding van bewoners met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en/of specifieke gedragsproblematiek. Dit maakt dat geen dag hetzelfde is. De reactie van een bewoner kan iedere dag weer anders zijn. Jij ziet dit als een uitdaging!

Er heerst een fijne werksfeer, waar je jezelf kunt zijn en we voor elkaar klaar staan. Als team doen we het samen. Daarom vinden we het belangrijk wie jij bent. Daarom komen we graag met jou in contact! Bij vragen kun je contact opnemen met  Anita Huting via 024-3525550 of het mailadres A.Huting@kalorama.nl.

Word je enthousiast van deze baan? Kijk dan of jij je in de volgende eigenschappen herkent:

Wij vragen:

 • Je hebt een diploma verzorgende-IG.
 • Ervaring met NAH en met bewoners met gedragsproblematiek is een pre.
 • Je bent trots op je vak, enthousiast, betrokken en flexibel.
 • Je hebt ervaring binnen de ouderenzorg.

Wij bieden:

 • vertrouwen, verbinding en vakmanschap
 • een uitdagende werkomgeving met enthousiaste en betrokken collega’s
 • salaris conform CAO VVT FWG35 (max. €2668,93 bruto bij een fulltime dienstverband)
 • aantrekkelijke regelingen zoals pensioenopbouw, fietsregeling, premiekorting bij een zorgverzekering
 • opleidings- en ontwikkelmogelijkheden op het eigen vakgebied, training on the job
 • een vast contract
 • een dagdeel meelopen om een indruk te krijgen van het team en de bewoners

Werken bij Kalorama
Als jij één van onze teams komt versterken, merk je dat wij enorm betrokken zijn bij de zorg en behandeling die we bieden. Binnen Kalorama werken we volgens het Rijnlandse gedachtegoed. De waarden Vertrouwen, Vakmanschap en Verbinding staan centraal. Deze waarden ervaar je bij ons doordat de zelforganiserende teams het Vertrouwen en de ruimte krijgen om hun Vakmanschap in te zetten en de zorg en begeleiding te organiseren die het best past bij onze bewoners. We stimuleren onze collega’s om elkaar op te zoeken en Verbinding met elkaar aan te gaan. Door die Verbinding leer je van elkaar en maken we optimaal gebruik van elkaars Vakmanschap. Het is soms zoeken met z’n allen maar dat maakt het ook uitdagend en boeiend.

Van mening dat wij een match zijn? 
Spreekt onze visie en werkwijze jou aan? Dan nodigen we je van harte uit om bij ons te solliciteren. Het team van de Duffelt kijkt er naar uit om je sollicitatie uiterlijk 21 april aanstaande te ontvangen. Reageer direct via de onderstaande groene reageerbutton.

Bij indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Direct solliciteren