ArtboardArtboard

Vacature: Verzorgende-IG op PG afdeling De Musschenberg (Beek-Berg en Dal)

Verzorgende-IG op PG afdeling De Musschenberg (Beek-Berg en Dal)
De uren bespreken we samen

“Laten we maar met de deur in huis vallen, als je in ons team komt werken kom je niet in een gespreid bedje, en dat is wat het zo leuk maakt! Kijken naar wat zinvol is en waar onze bewoners behoefte aan hebben. Wat is er nodig om dat voor elkaar te krijgen? Ballast, aftekenlijstjes die belemmerend werken, gooien wij overboord! Ja, dat zorgt soms voor onzekerheid maar binnen ons team zorgen wij ervoor dat er veiligheid is om je vak uit te oefenen, initiatief te tonen, je eigen inbreng te geven en elkaar te voorzien van feedback.”, Aldus Meghan ter Borgh (EVV’er op afdeling De Musschenberg).

Wat hebben onze bewoners nodig om gelukkig te zijn?
Die vraag staat centraal op afdeling De Musschenberg. Heb jij een diploma Verzorgende-IG en wil jij echt van betekenis zijn? Dan nodigen we je van harte uit om bij ons te solliciteren via onderstaande groene reageerbutton. Het team van De Musschenberg kijkt er naar uit om je sollicitatie uiterlijk 14 december aanstaande te ontvangen.

Eerst een dagje meelopen of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Meghan of Dionne: m.terborgh@kalorama.nl / d.otten@kalorama.nl. Liever bellen of appen? Geen probleem: 06-82901237.

Een nieuwe collega heeft:

 • Een diploma Verzorgende-IG;
 • Ervaring en affiniteit met PG zorg;
 • Een flexibele instelling en is beschikbaar voor alle diensten (weekend, avond, dag en nacht);
 • Vakmanschap in een hoog vaandel staan.

Wij bieden:

 • een uitdagende werkomgeving met een gezellig, enthousiaste en zelforganiserend team
 • ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling
 • ruimte om je te specialiseren in een aandachtsgebied
 • salaris conform CAO VVT FWG35 (max. €2.762,34 bruto bij een fulltime dienstverband)
 • aantrekkelijke regelingen zoals pensioenopbouw, fietsregeling, premiekorting bij een zorgverzekering
 • een contract voor onbepaalde tijd
 • een dagdeel meelopen om een indruk te krijgen van het team en de bewoners

Werken bij Kalorama
Als jij één van onze teams komt versterken, merk je dat wij enorm betrokken zijn bij de zorg en behandeling die we bieden. Binnen Kalorama werken we volgens het Rijnlandse gedachtegoed. De waarden Vertrouwen, Vakmanschap en Verbinding staan centraal. Deze waarden ervaar je bij ons doordat de zelforganiserende teams het Vertrouwen en de ruimte krijgen om hun Vakmanschap in te zetten en de zorg en begeleiding te organiseren die het best past bij onze bewoners. We stimuleren onze collega’s om elkaar op te zoeken en Verbinding met elkaar aan te gaan. Door die Verbinding leer je van elkaar en maken we optimaal gebruik van elkaars Vakmanschap. Het is soms zoeken met z’n allen maar dat maakt het ook uitdagend en boeiend.

Wij vragen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Direct solliciteren