ArtboardArtboard

Vacature: Verzorgende IG psychogeriatrische zorg (Nijmegen)

Weet jij jouw vakmanschap in te zetten voor onze bewoners?
                                      
Verzorgende IG (m/v)
(we hebben tussen de 18 en 32 uur te vergeven)

We overleggen graag met jou!

Ons team De Goffert en de baan
Als verzorgende-IG bied je dagelijkse ondersteuning aan 20 cliënten die psychogeriatrische zorg nodig hebben. Je verzorgt, ondersteunt en begeleidt onze cliënten op een afdeling waar elke cliënt een eigen kamer heeft. De afdeling is opgedeeld in twee clusters met twee algemene huiskamers. De cliënten zijn vrij om zich daar tussen te bewegen. Je beweegt zoveel als mogelijk met onze cliënten mee, zowel op het gebied van zorg maar ook qua inrichting van de afdeling en het aanbod in activiteiten. Ons team zit in een overgangsfase, en is recent gesplitst van 1 naar 2 teams , 7 medewerkers en 1 leerling per team. Het doel hiervan is dat wij hiermee een kleinschalige setting creëren en we nog beter in kunnen spelen op de behoefte van onze cliënten. Gezamenlijk kijken we hoe we de zorg voor onze cliënten zo goed mogelijk kunnen organiseren. Wij zijn op zoek naar een collega die alle diensten zou willen invullen als verzorgende-IG binnen 1 van onze teams!

Word je hier enthousiast van? Kijk dan of de volgende punten ook bij jou passen

 • Je hebt een diploma verzorgende IG of maatschappelijke zorg NV3/4.
 • Je zorgt voor een deskundige uitvoering van de verpleegtechnische vaardigheden.
 • Je bent trots op je vak, enthousiast en collegiaal.
 • Je kunt zelfstandig werken en bent bereid om onregelmatige diensten te werken.
 • Je bent gastvrij, betrokken en klantvriendelijk.
 • Je hebt ervaring in de ouderenzorg. Ervaring in de psychogeriatrie is een pre.

Dan bieden wij jou

 • Vertrouwen, verbinding en vakmanschap.
 • Salaris conform CAO VVT FWG35 (max. € 2.668,93 bij een fulltime dienstverband).
 • Aantrekkelijke regelingen zoals pensioenopbouw, fietsregeling, korting bij een zorgverzekering.
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden op het eigen vakgebied.
 • Doorgroeimogelijkheden naar functie van eerst  verantwoordelijk verzorgende of verpleegkundige.
 • We starten met een jaarcontract maar blijkt dat wij samen een match zijn kan je contract eerder omgezet worden naar onbepaalde tijd

Werken bij Kalorama

Als jij één van onze teams komt versterken, merk je dat wij enorm betrokken zijn bij de zorg die we bieden. Binnen Kalorama werken we volgens het Rijnlandse gedachtegoed. De waarden Vertrouwen, Vakmanschap en Verbinding staan centraal. Deze waarden ervaar je bij ons doordat de zelforganiserende teams het Vertrouwen en de ruimte krijgen om hun Vakmanschap in te zetten en de zorg en begeleiding te organiseren die het best past bij onze bewoners. We stimuleren onze collega’s om elkaar op te zoeken en Verbinding met elkaar aan te gaan. Door die Verbinding leer je van elkaar en maken we optimaal gebruik van elkaars Vakmanschap. Het is soms zoeken met z’n allen maar dat maakt het ook uitdagend en boeiend.

Hebben we jouw interesse?
Wil je meer informatie? Bel dan met een van onze teamleden Fráncis Bos (kwaliteitsverpleegkundige). Zij geeft je graag meer info! Telefoon 024-3525540/5582.

Van mening dat wij een match zijn? 
We kijken er naar uit om je sollicitatie uiterlijk 31 januari aanstaande te mogen ontvangen via de onderstaande solliciteer button. Vergeet niet om in je motivatiebrief het volgende vacaturenummer te vermelden: 201806-53GO

Oh ja, we vragen een Verklaring Omtrent het Gedrag voordat je bij ons in dienst treedt.

Direct solliciteren