ArtboardArtboard

Vacature: Verzorgende IG Somatiek, avonddiensten (Nijmegen)

Ja, jou hebben we nodig!

Verzorgende IG (m/v) voor de avonddiensten
(24 uur per week)

Ons team De Biesselt en de baan
Als team zijn wij samen verantwoordelijk voor 20 chronisch somatische bewoners. Het is voor jou natuurlijk interessant om te weten waar wij als team mee bezig zijn. Momenteel werken we hard om ons verder te ontwikkelen naar een zelforganiserend team. Dit betekent dat je bij ons in een onopgemaakt bedje komt. We zoeken daarom iemand die samen met ons wil bouwen aan een nog sterker team. Ons team bestaat uit twee kleine teams van ieder 8 collega’s. Op die manier zijn we nog beter in staat om aan de behoefte van onze bewoners te voldoen. Daarnaast doen we ook een beroep op jouw vakmanschap. We kijken namelijk samen naar waar jij goed in bent en in welk aandachtsveld jij je wil specialiseren. Dit kan bijvoorbeeld decubitus, medicatie, haccp zijn. Je bent dan verantwoordelijk voor dit onderwerp, dat inhoudt dat je vragen van collega’s beantwoordt, hen helpt, coacht en feedback geeft. Ben je ook flexibel naar wat de dag brengt? Kun je bijspringen daar waar nodig? Oftewel kun jij van meerwaarde zijn binnen ons team in onze ontwikkeling naar zelforganisatie? Dan maken wij graag kennis met jou!

Word je enthousiast van onze werkwijze? Kijk dan of de volgende punten ook bij jou passen:

  • Je hebt een diploma verzorgende IG en houdt je vakgerichte ontwikkelingen bij.
  • Je bent trots op je vak, enthousiast, betrokken en flexibel.
  • Je hebt ervaring binnen de ouderenzorg.
  • Je vindt het leuk om mee te werken aan de ontwikkeling naar zelforganisatie.

Dan bieden wij jou:

  • Vertrouwen, verbinding en vakmanschap.
  • Salaris conform CAO VVT FWG35 (max. € 2.668,93 bij een fulltime dienstverband).
  • Aantrekkelijke regelingen zoals pensioenopbouw, fietsregeling, premiekorting bij een zorgverzekering.
  • Een rooster met hoofdzakelijk avonddiensten.
  • We starten met een jaarcontract maar blijkt dat jij het verschil maakt en een bijdrage levert aan onze kwaliteit van zorg, dan kan je contract eerder omgezet worden naar onbepaalde tijd.

Werken bij Kalorama

Als jij één van onze teams komt versterken, merk je dat wij enorm betrokken zijn bij de zorg die we bieden. Binnen Kalorama werken we volgens het Rijnlandse gedachtegoed. De waarden Vertrouwen, Vakmanschap en Verbinding staan centraal. Deze waarden ervaar je bij ons doordat de zelforganiserende teams het Vertrouwen en de ruimte krijgen om hun Vakmanschap in te zetten en de zorg en begeleiding te organiseren die het best past bij onze bewoners. We stimuleren onze collega’s om elkaar op te zoeken en Verbinding met elkaar aan te gaan. Door die Verbinding leer je van elkaar en maken we optimaal gebruik van elkaars Vakmanschap. Het is soms zoeken met z’n allen maar dat maakt het ook uitdagend en boeiend.

Hebben we jouw interesse?
Wil je meer informatie? Bel dan naar een van de teamleden, Corina Gram of Tilde Wasmus via het telefoonnummer (024) 3525530.

Van mening dat wij een match zijn? 

We kijken er naar uit om je sollicitatie te mogen ontvangen via de onderstaande solliciteer button. Vergeet niet om in je motivatiebrief het volgende vacaturenummer te vermelden: 201804-32BV. Hebben we de juiste match gevonden, dan sluiten we de vacature.

Oh ja, we vragen een Verklaring Omtrent het Gedrag als je bij ons in dienst treedt.

Direct solliciteren