ArtboardArtboard

Vacature: Verzorgende-IG ’t of Helpende (oproepbasis) - ‘t Höfke (Beek-Berg en Dal)

Helpende of Verzorgende-IG ’t (oproepbasis) - ‘t Höfke (Beek-Berg en Dal)

’t Höfke is een van de locaties van Kalorama en is gevestigd in Beek (Berg en Dal). ’t Höfke bestaat uit een verzorgingshuis met drie clusters waar somatische zorg / lichte pg zorg wordt geboden en alle bewoners een eigen kamer hebben en een afdeling genaamd De Terp waar psychogeriatrische verpleeghuiszorg geboden wordt. Daarnaast wordt er een stukje thuiszorg geboden aan de cliënten in de aanleunwoningen bij ’t Höfke. Als oproepkracht wordt je ingezet of alle afdelingen. Veel afwisseling dus!

Word je enthousiast van deze baan? Dan maken wij graag kennis met jou!

Wij hebben jou veel te bieden. We zetten het graag op een rijtje voor je:

  • Als Helpende (niveau 2) krijg je een salaris conform CAO VVT FWG25 (max. €2.481,30 bruto bij een fulltime dienstverband)
  • als Verzorgende IG krijg je een salaris conform CAO VVT FWG35 (max. €2.762,34 bruto bij een fulltime dienstverband)
  • aantrekkelijke regelingen zoals pensioenopbouw, fietsregeling, premiekorting bij een zorgverzekering
  • opleidings- en ontwikkelmogelijkheden op het eigen vakgebied, training on the job
  • een dagdeel meelopen om een indruk te krijgen van het team en de bewoners

Wat vragen wij van jou?

  • je bent een gediplomeerd Helpende (MBO-NV2)
  • je bent een gediplomeerd verzorgende-IG (MBO-NV3)
  • je bent trots op je vak, enthousiast, betrokken en collegiaal
  • je bent bereid onregelmatige diensten te werken

Werken bij Kalorama
Als jij één van onze teams komt versterken, merk je dat wij enorm betrokken zijn bij de zorg en behandeling die we bieden. Binnen Kalorama werken we volgens het Rijnlandse gedachtegoed. De waarden Vertrouwen, Vakmanschap en Verbinding staan centraal. Deze waarden ervaar je bij ons doordat de zelforganiserende teams het Vertrouwen en de ruimte krijgen om hun Vakmanschap in te zetten en de zorg en begeleiding te organiseren die het best past bij onze bewoners. We stimuleren onze collega’s om elkaar op te zoeken en Verbinding met elkaar aan te gaan. Door die Verbinding leer je van elkaar en maken we optimaal gebruik van elkaars Vakmanschap. Het is soms zoeken met z’n allen maar dat maakt het ook uitdagend en boeiend.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je terecht bij Sylvia Janssen. Je kunt haar bereiken op maandag, dinsdag en woensdag op 024-6847759.

Van mening dat wij een match zijn? 
Spreekt onze visie en werkwijze jou aan? Dan nodigen we je van harte uit om bij ons te solliciteren. Het team van ’t Höfke kijkt er naar uit om je sollicitatie uiterlijk 6 oktober aanstaande te ontvangen. Reageer direct via de onderstaande groene reageerbutton.

Wij vragen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Direct solliciteren