ArtboardArtboard

Vacature: Verzorgende-IG / Verpleegkundige de Frasselt (Nijmegen)

Trekt het verpleegtechnische van een ziekenhuis jou, maar vind je de woonsfeer van een verpleeghuis leuker? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Verzorgende-IG/Verpleegkundige gezocht afdeling de Frasselt
(verschillende uren-contracten bespreekbaar)

De baan
Op onze locatie Veste Brakkenstein in Nijmegen is de intensieve zorgafdeling de Frasselt  gevestigd. Wij zijn een zelfsturend team en bieden hoogwaardige verpleegkundige zorg aan mensen met ademhalingsondersteuning, tracheacanule, mensen met een laag bewustzijn en we bieden palliatieve zorg. Dit zijn zowel oudere maar ook jongere cliënten in de leeftijd van 18 tot 95 jaar. In verband met ademhalingsondersteuning werken wij hierbij nauw samen met het Centrum van Thuisbeademing Utrecht. Steek jij graag de handen uit de mouwen en ben je een harde werker? Vind jij het leuk om jezelf te blijven ontwikkelen? Dan is afdeling de Frasselt echt wat voor jou!

Kalorama is een organisatie waar je kunt leren en die inspireert. Wij hebben oog voor je persoonlijke ontwikkeling en bieden je graag een kans om door te groeien. Heb jij hart voor je vak en net als wij een passie voor persoonlijke en betrokken zorg? Dan kijken wij uit naar jouw reactie.

Word je enthousiast van deze baan? Kijk dan of jij je in de volgende eigenschappen herkent:

Wij vragen:

 • je bent een gediplomeerd verzorgende-IG (MBO-NV3)
 • je bent een gediplomeerd verpleegkundige (MBO-NV4 of HBO-V) met BIG-registratie
 • je bent trots op je vak, enthousiast, betrokken en collegiaal
 • ervaring binnen de ouderenzorg is een pre
 • je bent bereid alle onregelmatige diensten te werken. Mocht je een voorkeur hebben voor alleen nachtdiensten of voor vakantiewaarneming dan is dit mogelijk
 • je vindt het leuk om te werken in een zelf organiserend team
 • bij indiensttreding vragen wij een verklaring omtrent gedrag

Wij bieden:

 • als Verzorgende IG krijg je een salaris conform CAO VVT FWG40 (max. €2.870,58 bruto bij een fulltime dienstverband)
 • als Verpleegkundige krijg je een salaris conform CAO VVT FWG50 (max. € 3.582,26 bruto bij een fulltime dienstverband)
 • aantrekkelijke regelingen zoals pensioenopbouw, fietsregeling, premiekorting bij een zorgverzekering
 • opleidings- en ontwikkelmogelijkheden op het eigen vakgebied, training on the job
 • we starten met een jaarcontract maar mocht blijken dat wij een match zijn, dan kan je contract eerder omgezet worden naar een vast contract
 • start je als Verzorgende-IG bij ons dan heb je doorgroeimogelijkheden naar Eerst Verantwoordelijk Verzorgende of Verpleegkundige
 • een dagdeel meelopen om een indruk te krijgen van het team en de bewoners

Werken bij Kalorama
Als jij één van onze teams komt versterken, merk je dat wij enorm betrokken zijn bij de zorg en behandeling die we bieden. Binnen Kalorama werken we volgens het Rijnlandse gedachtegoed. De waarden Vertrouwen, Vakmanschap en Verbinding staan centraal. Deze waarden ervaar je bij ons doordat de zelforganiserende teams het Vertrouwen en de ruimte krijgen om hun Vakmanschap in te zetten en de zorg en begeleiding te organiseren die het best past bij onze bewoners. We stimuleren onze collega’s om elkaar op te zoeken en Verbinding met elkaar aan te gaan. Door die Verbinding leer je van elkaar en maken we optimaal gebruik van elkaars Vakmanschap. Het is soms zoeken met z’n allen maar dat maakt het ook uitdagend en boeiend.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je terecht bij Jolanda Bakkers (coördinerend verpleegkundige) via het telefoonnummer: 024-352 5527.

Van mening dat wij een match zijn? 
Spreekt onze visie en werkwijze jou aan? Dan nodigen we je van harte uit om bij ons te solliciteren. Het team van de Frasselt kijkt er naar uit om je sollicitatie uiterlijk 27 oktober te ontvangen. Reageer direct via de onderstaande groene reageerbutton. Vergeet niet om in je motivatiebrief het volgende vacaturenummer te vermelden: 201904-38DF.

Direct solliciteren