ArtboardArtboard

Vacature: Verzorgende-IG voor de nachtdiensten (Nijmegen)

Verzorgende-IG voor de nachtdiensten (Nijmegen)
Aantal uren in overleg

De baan
Heb jij een diploma Verzorgende-IG niveau 3 en werk jij graag in de nacht? Dan is afdeling De Biesselt, gevestigd op locatie Kalorama Veste Brakkenstein in Nijmegen, op zoek naar jou! 

Samen met het team van afdeling De Biesselt ben je verantwoordelijk voor 20 bewoners met een chronische somatische zorgvraag. Bij sommige bewoners is er ook sprake van gedragsproblematiek. Ons team is gezellig en prettig om in te werken. Daarnaast zorgen de verschillende ziektebeelden van bewoners en voorkomende handelingen voor afwisseling en uitdaging in je werk.

Als je bij ons komt werken ben je in staat om de verantwoordelijkheid in de nacht te dragen en beschik je over voldoende vakmanschap. Daarnaast ben je betrouwbaar en vindt je het fijn om voor onze bewoners te zorgen. Tijdens jouw dienst werk je zelfstandig op de afdeling, maar heb je collega’s op de locatie om op terug te vallen. Het aantal uur overleggen we graag met jou persoonlijk. Naast je nachtdiensten is het ook mogelijk om avonddiensten te draaien.

Zorg jij graag voor onze bewoners en ben jij meer een avondmens dan ochtendmens? Kijk dan of jij je in de volgende eigenschappen herkent:

Wij vragen:

 • je hebt een diploma verzorgende IG
 • je bent trots op je vak, enthousiast, betrokken en flexibel
 • je hebt ervaring binnen de ouderenzorg
 • je werkt graag in de nacht (of in de avond)
 • je vindt het leuk om mee te werken aan de ontwikkeling naar zelforganisatie
 • bij indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag

Wij bieden:

 • vertrouwen, verbinding en vakmanschap
 • een uitdagende werkomgeving met enthousiaste en betrokken collega’s
 • salaris conform CAO VVT FWG35 (max. €2.668,93 bruto bij een fulltime dienstverband)
 • aantrekkelijke regelingen zoals pensioenopbouw, fietsregeling, premiekorting bij een zorgverzekering
 • opleidings- en ontwikkelmogelijkheden op het eigen vakgebied, training on the job
 • doorgroeimogelijkheden naar Eerst Verantwoordelijk Verzorgende of Verpleegkundige
 • we starten met een jaarcontract maar mocht blijken dat wij een match zijn, dan kan je contract eerder omgezet worden naar een vast contract
 • een dagdeel meelopen om een indruk te krijgen van het team en de bewoners

Werken bij Kalorama
Als jij één van onze teams komt versterken, merk je dat wij enorm betrokken zijn bij de zorg en behandeling die we bieden. Binnen Kalorama werken we volgens het Rijnlandse gedachtegoed. De waarden Vertrouwen, Vakmanschap en Verbinding staan centraal. Deze waarden ervaar je bij ons doordat de zelforganiserende teams het Vertrouwen en de ruimte krijgen om hun Vakmanschap in te zetten en de zorg en begeleiding te organiseren die het best past bij onze bewoners. We stimuleren onze collega’s om elkaar op te zoeken en Verbinding met elkaar aan te gaan. Door die Verbinding leer je van elkaar en maken we optimaal gebruik van elkaars Vakmanschap. Het is soms zoeken met z’n allen maar dat maakt het ook uitdagend en boeiend.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je terecht bij Linda van Hees via het telefoonnummer 024-3525530 of het mailadres L.vanHees@kalorama.nl.

Van mening dat wij een match zijn? 
Spreekt onze visie en werkwijze jou aan? Dan nodigen we je van harte uit om bij ons te solliciteren. Het team van de Biesselt kijkt er naar uit om je sollicitatie uiterlijk 20 oktober te ontvangen. Reageer direct via de onderstaande groene reageerbutton. Vergeet niet om in je motivatiebrief het volgende vacaturenummer te vermelden: 201905-78DB.

Direct solliciteren