ArtboardArtboard

Vacature: Werken in de zorg? Laat je omscholen! (Nijmegen, Beek-Berg en Dal)

 • Kalorama
 • Omgeving Nijmegen
 • In overleg

Werken in de ouderenzorg is veelzijdiger dan je denkt. Natuurlijk zorg je voor ouderen. Maar wie zorgt, doet zoveel meer dan zorgen alleen. Je organiseert, signaleert, stimuleert, coacht, beslist, bewaakt, steunt, troost, verbindt, vernieuwt, improviseert en leert. Elke dag opnieuw.

Zie jij jezelf werken in de zorg? Start met werken én leren bij Kalorama!

Werken en leren combineren? Dat kan bij Kalorama!

In september 2022 starten  wij, in samenwerking met verschillende scholen (o.a. het ROC Nijmegen en het Astrum College), de BBL opleiding tot Verzorgende-IG (MBO niveau 3). In een BBL opleiding (Beroeps Begeleidende Leerweg) combineer je leren met werken op een van onze locaties. Je bent dus niet alleen leerling maar ook collega.  

Hoe werkt omscholing naar de zorg? En wat kan jij verwachten wanneer je onze nieuwe collega wordt?

In de praktijk werk je minimaal 22 uur per week en daarnaast ga je één dag in de week naar school. Tijdens het leer-werktraject begeleid je mensen bij hun persoonlijke verzorging en verricht je verpleegtechnische handelingen, zoals injecteren en wondverzorging. Wat je leert, breng je dus direct in de praktijk.

Tijdens de opleiding word je ondersteund en begeleid door je werkbegeleider op de afdeling en door een medewerker van afdeling Opleiding van Kalorama. Zij coachen en stimuleren je om zelfstandig en professioneel je beroepshouding aan te leren en de vaardigheden eigen te maken. Ook je collega’s op de werkvloer helpen en ondersteunen je waar nodig.

 

Overweeg jij een carrièreswitch, maar heb je nog vragen? Vraag maar raak!

Ben je benieuwd of de BBL opleiding tot Verzorgende-IG bij jou past? Of ben je benieuwd of dit leer-werktraject past in je drukke (gezins)leven? Onze huidige BBL’ers vertellen je graag over hun ervaringen. Neem hiervoor contact op met Kirsten (HR adviseur). Dit kan per e-mail via K.Mulder@kalorama.nl of bel naar 024-6847790.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een diploma vmbo kaderberoepsgericht, gemengde, theoretische leerweg of een diploma op mimimaal niveau 2.
 • Je bent flexibel in het werken van wisselende diensten (dag, avond, nacht en weekenden).
 • Je kunt werken en leren goed combineren en je beschikt over voldoende doorzettingsvermogen.
 • Maar het allerbelangrijkste: je wilt samen met ons de beste zorg leveren voor onze bewoners!
Wij vragen bij indiensttreding van jou een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Wat krijg je van ons?

Werken in de zorg is fantastisch: elke dag ervaar je dat je het verschil kan en mag maken voor onze bewoners. Daarnaast bieden wij:

 • Een leer-arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vast contract bij Kalorama.
 • Het aantal contracturen is bespreekbaar. Maar in ieder geval tussen de 24 uur en 32 uur per week, dit is inclusief vergoeding voor lestijd.
 • Lesgeld en boeken worden voor je betaald en lesuren worden gedeeltelijk vergoed.
 • Een salaris conform CAO VVT. Salaris is afhankelijk van (voor)opleiding en werkervaring. 
 • Interne kandidaten vallen onder de garantieregeling en behouden het huidige salaris, tenzij het leerling-salaris hoger is
 • Reageren voor: 04 juli
 • Sollicitatiegesprekken: In overleg

Wat superleuk dat je wilt solliciteren! We vragen je om dit formulier in te vullen. Je sollicitatieformulier en CV kun je als bijlagen eenvoudig uploaden. Als je wilt, mag je ook nog een korte motivatie geven. Wij kijken uit naar jouw reactie!