ArtboardArtboard

Vacature: GZ-psycholoog en/of Orthopedagoog-generalist

  • Kalorama
  • Beek-Berg en Dal
  • 28 tot 36 uur

De kwaliteit van onze zorg zit in de relatie en het contact van mens tot mens. De wens en eigen regie van onze cliënten staat daarbij centraal. Dát is de bedoeling, het idee van waaruit wij werken. Gelukkig denk jij hier precies hetzelfde over en daarom pas jij bij Kalorama!

Wie ben jij?

Als ervaren GZ-psycholoog of Orthopedagoog- generalist ben jij inspirerend, verbindend en betrouwbaar. Met een dosis tact, inlevingsvermogen en het bieden van een luisterend oor, vind jij een prettige ingang bij onze cliënten, zijn of haar omgeving en het (zorg)team rondom de cliënten. Hierin staat aansluiten bij de wensen en de (zorg)vragen van de betreffende cliënten centraal. Je inspireert en coacht medewerkers in professioneel handelen passend bij de vraag van onze cliënten.

Naast behandel coördinatie word jij ook enthousiast van het verrichten van onderzoek. Denk hierbij aan onderzoek naar screening doofblindheid met comorbiditeit en de effectiviteit van behandelmethoden. Daarnaast deel je graag jouw kennis en ervaringen én zoek je actief de verbinding met externe instellingen.  Met jouw enthousiasme en aanstekelijkheid bouw je graag mee aan de verdere positionering en expertise ontwikkeling binnen het Centrum voor Doofblinden.

Jouw nieuwe werkplek

Het Centrum voor Doofblinden ligt op een prachtige locatie in de natuur in Beek (Berg en Dal). Hier bieden wij doofblindenzorg. Dit betekent dat er sprake is van een dubbele beperking in horen en zien. Daarnaast is er veelal sprake van aanvullende problematiek zoals verstandelijk beperking, ouderdomsproblematiek en psychiatrische problematiek. Het Centrum voor Doofblinden biedt een breed pakket aan passende ondersteuning, zorg, behandeling en dagbesteding zowel intramuraal als in de vorm van ambulante zorg thuis (extramuraal). Hierin staat persoonsgerichte zorg centraal en is maatwerk de norm. Wil je meer weten? Lees hier verder.

Als je onze nieuwe collega wordt ga je samenwerken met veel verschillende collega’s en disciplines. In de samenwerking zoek jij altijd naar afstemming en uitwisseling, zonder daarbij je eigen rol en die van de ander uit het oog te verliezen. Jouw collega’s zijn o.a. een collega GZ-psycholoog, doofblindenbegeleiders, specialis ouderengeneeskunde, logopedisten, communicatiedeskundigen, docent Nederlandse Gebarentaal, communicatie adviseurs, ergotherapeuten, en maatschappelijk werkers.

Werken bij Kalorama

Kalorama is een organisatie in de regio Nijmegen waar wonen, zorg, werken, leren en leven samengaan. Collega's leveren een grote bijdrage aan het dagelijks leven van onze cliënten. Zij ondersteunen en begeleiden onze cliënten iedere dag weer. Onze werkovertuigingen gaan uit van eigenaarschap, vakmanschap, verbinding en vertrouwen. Ieder heeft zijn rol, en weet dat die rol alleen goed vervuld kan worden door samen te werken. Samenwerken op basis van communicatie, in verbinding zijn en zonder hiërarchie.

Interesse?

Solliciteer dan via onderstaand formulier. We nodigen GZ-psychologen, Orthopedagogen en/of ervaren orthopedagogen en verpleeghuispsychologen uit om te solliciteren. Voor inhoudelijke vragen over de functie neem je contact op met Yvon ten Brummelhuis (06-12539203) of mail naar y.tenbrummelhuis@kalorama.nl. Heb je een vraag over de sollicitatieprocedure? Bel of e-mail met Kirsten Mulder (06- 82050575) of mail naar HR@Kalorama.nl.

  • Reageren voor: 06 juni
  • Sollicitatiegesprekken: In overleg

Wat superleuk dat je wilt solliciteren! We vragen je om dit formulier in te vullen. Je sollicitatieformulier en CV kun je als bijlagen eenvoudig uploaden. Als je wilt, mag je ook nog een korte motivatie geven. Wij kijken uit naar jouw reactie!

"Als je met plezier werkt, levert dat energie op!"

Vragen?