ArtboardArtboard

Vacature: Kalorama bouwt nieuw: we zoeken een collega Helpende (plus)!

Vacature Helpende plus

uren in overleg, maximaal 28 uren

Heb jij zin in een frisse start? Wil je samen met gemotiveerde collega’s en de bewoners een nieuwe woon- en werkomgeving creëren waar iedereen het naar zijn zin heeft?

Kalorama bouwt nieuw

Vanaf november 2022 betrekt een deel van Kalorama’s bewoners en medewerkers een fonkelnieuwe woonlocatie in de bosrijke omgeving van Beek. Deze nieuwbouw is gericht op kleinschalig wonen: met nieuw samengestelde kleine woongroepen van acht bewoners willen we een huiselijke en warme omgeving creëren, waarin zij zo veel mogelijk de kans krijgen een eigen leven te leiden. Deze overgang maakt dat we 6 teams hebben klaarstaan die vol energie dit avontuur willen aangaan. Wil jij samen met deze collega’s een nieuw thuis maken voor onze bewoners én samen de fijnste manier van (samen)werken vormgeven? Dan verwelkomen we je graag in één van de nieuwe teams!

Jouw rol

Als onze nieuwe collega breng je enthousiasme mee: je krijgt energie van de verandering die gaande is en wil graag samen bouwen aan iets moois. In jouw nieuwe samengestelde team durf je open en eerlijk te zijn en weet je anderen de ruimte te bieden datzelfde te doen. Daarnaast weet jij je weg te vinden in een zelforganiserend team en voel jij je als een vis in het water op een kleinschalige woongroep waar de bewoner centraal staat. Jij weet als geen ander de balans te vinden tussen het stimuleren van bewoners om zelfstandig te zijn en een helpende hand te bieden waar nodig, zonder de regie van de bewoner uit het oog te verliezen.
Ons uitgangspunt is dat bewoners hun leven in Kalorama kunnen voortzetten zoals ze dat gewend zijn, dus het leven zoals thuis. Binnen onze teams zijn we gelijkwaardig en waarderen wij iedere collega. Wij werken heel nauw samen met collega’s in het team, mantelzorgers en vrijwilligers. Zo proberen we gezamenlijk de beste zorg voor onze bewoners te leveren!

Je bent gediplomeerd als Helpende (plus) en hebt affiniteit met PG. (Nog) geen diploma en toch geïnteresseerd? Neem dan contact op over de opleidingsmogelijkheden!

Werken bij Kalorama

Binnen Kalorama werken we volgens het Rijnlandse gedachtegoed, waarin de waarden Vertrouwen, Verbinding en Vakmanschap centraal staan. Als zelforganiserend team krijgen we het Vertrouwen om met ons Vakmanschap de meest passende zorg voor onze bewoners te organiseren zoals wij denken dat goed is. Zo staan we nóg dichter bij de bewoner. Door Verbinding te zoeken leer je van andere teams en elkaars Vakmanschap, en helpen we elkaar waar nodig.

Meer weten?

Je bent altijd welkom om vrijblijvend kennis te maken of eens mee te lopen op de (nu nog grotere) PG afdelingen. Je kunt nog geen kijkje nemen op de nieuwe locatie, maar we vertellen graag meer over wie we zijn, welke plannen we hebben en hoe we willen werken. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met team HR via 024-6847790 of HR@kalorama.nl ! 

Wat breng je mee:

 • Je hebt een diploma Helpende (plus)
 • Flexibiliteit
 • Je bent enthousiast, betrokken en houdt van een uitdaging
 • Je durft ideeën te delen met collega’s
 • Het spreekt je aan om te werken in een klein en zelforganiserend team
Wij vragen bij indiensttreding van jou een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Wat bieden wij jou:

 • Vertrouwen, verbinding en vakmanschap
 • Een werkplek waarin er oog is voor werk-privé balans
 • Een uitdagende werkomgeving met enthousiaste en betrokken collega’s
 • Salaris: we bepalen samen jouw inschaling conform CAO VVT FWG5 (max. €2.717,16 bruto bij een fulltime dienstverband), FWG 25 voor helpenden (€2.638,86 bruto bij een fulltime dienstverband)
 • Aantrekkelijke regelingen zoals pensioenopbouw, fietsregeling, premiekorting bij een zorgverzekering
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden op het eigen vakgebied, training on the job
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd
 • Een dag meelopen om een indruk te krijgen van het team en de bewoners
 • Reageren voor: 22 augustus
 • Sollicitatiegesprekken: In overleg

Wat superleuk dat je wilt solliciteren! We vragen je om dit formulier in te vullen. Je sollicitatieformulier en CV kun je als bijlagen eenvoudig uploaden. Als je wilt, mag je ook nog een korte motivatie geven. Wij kijken uit naar jouw reactie!

"Ik heb altijd al een passie voor de zorg gehad."

Vragen?

Vragen?