ArtboardArtboard

Vacature: Kalorama bouwt nieuw: we zoeken een collega Woonzorgassistent!

 • Beek
 • Beek-Berg en Dal
 • In overleg, maximaal 20/24 uren

Vacature Woonzorgassistent

Maximaal 20/24 uren

Wil jij van een huis een thuis maken voor onze bewoners? Ben jij de warme collega die zorgt voor gezelligheid, een prettige woonsfeer en heerlijke maaltijden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Kalorama bouwt nieuw

Vanaf november 2022 betrekt een deel van Kalorama’s bewoners en medewerkers een fonkelnieuwe woonlocatie in de bosrijke omgeving van Beek. Deze nieuwbouw is gericht op kleinschalig wonen: met nieuw samengestelde kleine woongroepen van acht bewoners willen we een huiselijke en warme omgeving creëren, waarin zij zo veel mogelijk de kans krijgen een eigen leven te leiden. Deze overgang maakt dat we 6 teams hebben klaarstaan die vol energie dit avontuur willen aangaan. Wil jij samen met deze collega’s een nieuw thuis maken voor onze bewoners én samen de fijnste manier van (samen)werken vormgeven? Dan verwelkomen we je graag in één van de nieuwe teams!

Jouw rol

Als woonzorgassistent zorg jij elke dag voor een gezellige sfeer op jouw afdeling. Je hebt oog voor onze bewoners en krijgt er energie van om samen met hen en je collega’s een huishouden te draaien. Jij zet met plezier een lekkere maaltijd op tafel en weet van koken een gezamenlijke activiteit te maken samen met de bewoners. Je houdt je bezig met voorraadbeheer en het bestellen van boodschappen en zorg je voor een hygiënische woon- en werkomgeving. Je weet als geen ander de balans te vinden tussen het stimuleren van bewoners om zelfstandig te zijn en een helpende hand te bieden waar nodig, zonder de regie van de bewoner uit het oog te verliezen. Kortom: een rol waarin je veel gezelligheid, zorg en liefde voor onze bewoners in kwijt kan.

Binnen onze teams zijn we gelijkwaardig en waarderen wij iedere collega.. Wij werken heel nauw samen en ondersteunen elkaar waar nodig. Zo ondersteunt een Verzorgende IG jou in de keuken, maar ondersteun jij hem/haar ook bij lichte ADL-taken. Denk hierbij aan bewoners naar het toilet begeleiden, begeleiden bij eten en drinken en organiseren van ontspannende activiteiten. Ook kan het zijn dat je af en toe een taxi moet bellen voor onze bewoners.

Werken bij Kalorama

Binnen Kalorama werken we volgens het Rijnlandse gedachtegoed, waarin de waarden Vertrouwen, Verbinding en Vakmanschap centraal staan. Als zelforganiserend team krijgen we het Vertrouwen om met ons Vakmanschap de meest passende zorg voor onze bewoners te organiseren zoals wij denken dat goed is. Zo staan we nóg dichter bij de bewoner. Door Verbinding te zoeken leer je van andere teams en elkaars Vakmanschap, en helpen we elkaar waar nodig.

Meer weten?

Je bent altijd welkom om vrijblijvend kennis te maken of eens mee te lopen op de (nu nog grotere) PG afdelingen. Je kunt nog geen kijkje nemen op de nieuwe locatie, maar we vertellen graag meer over wie we zijn, welke plannen we hebben en hoe we willen werken. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met team HR via 024-6847790 of HR@kalorama.nl ! 

Wat neem je mee?

 • Affiniteit met ouderen en PG (dementie)
 • Je bent enthousiast, betrokken en hebt teamspirit
 • Je durft ideeën te delen met collega’s
 • Het spreekt je aan om te werken in een zelforganiserend/zelfsturend team
Wij vragen bij indiensttreding van jou een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Wat bieden wij jou?

 • Vertrouwen, verbinding en vakmanschap
 • Een uitdagende werkomgeving met enthousiaste en betrokken collega’s
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd
 • Salaris: we bepalen samen jouw inschaling conform CAO VVT FWG20 (max. €2.493,78 bruto bij een fulltime dienstverband)
 • Aantrekkelijke regelingen zoals pensioenopbouw, fietsregeling, premiekorting bij een zorgverzekering
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden op het eigen vakgebied, training on the job
 • Reageren voor: 22 augustus
 • Sollicitatiegesprekken: In overleg

Wat superleuk dat je wilt solliciteren! We vragen je om dit formulier in te vullen. Je sollicitatieformulier en CV kun je als bijlagen eenvoudig uploaden. Als je wilt, mag je ook nog een korte motivatie geven. Wij kijken uit naar jouw reactie!

"Het is zo leuk als bewoners ons in de keuken komen vertellen dat het eten heerlijk was."

Vragen?

Vragen?