ArtboardArtboard

Vacature: Keukenmedewerker Hospice Bethlehem

 • Hospice Bethlehem
 • Nijmegen
 • 0 uur (flex)

We zijn op zoek naar een zelfstandige, flexibele en zeer gastvriendelijke keukenmedewerker, die van koken houdt.

Onze gasten bieden wij zoveel mogelijk versbereide maaltijden, waarbij ze kunnen kiezen uit 2 menu’s. Bij het bereiden van de maaltijden houd je uiteraard rekening met de wensen en de beperkingen van onze terminale gasten.

De werkzaamheden zijn breed en afwisselend. Je verzorgt o.a. ontbijten en lunches, je plaatst bestellingen, je kookt, en je hebt contact met onze gasten. Een aantal dagen wordt er ook gekookt door vrijwilligers. Je eigen inbreng van menu’s is ook welkom, kortom je bent de spil in de keuken, het aanspreekpunt.

Je werkt nauw samen met andere medewerkers en vrijwilligers in de keuken en in de zorg. Je houdt de administratie bij en leest je mails, en je bent aanwezig bij teamoverleggen. Mocht je verbeterslagen zien dan maak je dit binnen het team bespreekbaar. Kortom we zoeken een duizendpoot in onze keuken die goed kan samenwerken met vrijwilligers, die van netjes werken houdt en ons team wil versterken om onze gasten te verzorgen. Benieuwd naar de werkzaamheden en werktijden? Klik hier!

Hospice Bethlehem, onderdeel van Kalorama
Hospice Bethlehem maakt deel uit van Kalorama en is gevestigd in de Nijmeegse benedenstad. Het is een van de twintig highcare hospices in Nederland en biedt plaats aan tien mensen die zich in de laatste fase van hun leven bevinden. Ons team van het hospice zit middenin het proces naar zelforganisatie. Dat betekent dat wij onszelf aan het ontwikkelen zijn naar een zelf organiserend team en wij samen de verantwoordelijkheid dragen voor de zorg en begeleiding van de gasten en hun naasten. Uitgangspunt hierbij zijn de wensen en behoeften van de gasten en hun naasten. Vanuit je vakkennis ben jij van waarde door hoogwaardige palliatieve zorg te verlenen, een veilig en huiselijke omgeving te creëren en samen met het team de gasten een waardig sterven te bieden.

Word je enthousiast van deze baan? Kijk dan of jij je in de volgende eigenschappen herkent:

Jouw kwaliteiten:

 • Je hebt een afgeronde relevante opleiding.
 • Je hebt affiniteit met de palliatieve zorg en bij voorkeur werkervaring.
 • Je kunt hygiënisch werken en bent op de hoogte van de HACCP richtlijnen of bereid hiervoor scholing te volgen.
 • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Je kunt overweg met MS office.
Wij vragen bij indiensttreding van jou een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Wat krijg je ervoor terug?

 • Vertrouwen, verbinding en vakmanschap.
 • Een uitdagende werkomgeving met enthousiaste en betrokken collega’s.
 • Begin 2022 mag je een kookworkshop volgen die wij verzorgen voor alle keuken-, en kookvrijwilligers en flexmedewerkers.
 • Een ruime inwerkperiode door onze ervaren keukenmedewerkers.
 • Salaris conform CAO VVT FWG20 (max. €2.415,28 bij een fulltime dienstverband). Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring.

We starten met een jaarcontract op basis van 0-uren. Mocht blijken dat we een match zijn, dan kan je contract eerder omgezet worden naar een contract voor onbepaalde tijd. We werken met een weekrooster met onze keukenmedewerkers en onze vrijwilligers. Bij ziekte en verlof of extra drukte zoeken wij iemand die kan invallen en/of bijspringen.

 • Reageren voor: 10 november
 • Sollicitatiegesprekken: week 39

Wat superleuk dat je wilt solliciteren! We vragen je om dit formulier in te vullen. Je sollicitatieformulier en CV kun je als bijlagen eenvoudig uploaden. Als je wilt, mag je ook nog een korte motivatie geven. Wij kijken uit naar jouw reactie!

"Ik liep nog geen uur bij Kalorama rond en toen wist ik: dit is wat ik wil!"

Vragen?

Gerelateerde vacatures