ArtboardArtboard

Vacature: Specialist Ouderengeneeskunde bij Kalorama

 • Kalorama
 • Beek (Berg en Dal) en Nijmegen
 • 24-28 uur

Ben jij Specialist Ouderengeneeskunde en wil je werken in een gezellig, ambitieus en klein team? Dan zijn wij per 1 november op zoek naar jou!

Ons team bestaat, met jou erbij, uit zes SO collega’s, twee-drie AIO en twee basisartsen. Samen hebben we de zorg voor bijna 300 cliënten in verschillende doelgroepen zoals revalidatiezorg, chronische somatische en psychogeriatrische zorg , intensieve (beademings)zorg en zorg voor doofblinden. Daarnaast bieden wij high care hospicezorg en eerstelijns consulten aan huisartsen.

De baan

We hebben zeer diverse doelgroepen binnen Kalorama en een kleine vakgroep van SO’s. Je werkpakket zal in overleg worden samengesteld. Als SO word je gevraagd een bijdrage te leveren én na te denken over de ontwikkeling van het eigen aandachtsgebied. Vanuit jouw expertgebied vervul je een consultfunctie naar interne en externe partijen.  Verder draag je bij aan deskundigheidsbevordering binnen  de teams waarmee je samenwerkt. Wil jij anderen inspireren en de passie voor jouw vak delen? We hebben een opleidingsfunctie voor zowel AIOS ouderengeneeskunde/huisartsgeneeskunde, co assistenten en stageplekken voor artsen verstandelijk gehandicapten.

Werken bij Kalorama

Als jij ons medisch team komt versterken, merk je dat wij enorm betrokken zijn bij de zorg en behandeling die we bieden. Binnen Kalorama werken we volgens het Rijnlandse gedachtegoed. De waarden Vertrouwen, Vakmanschap en Verbinding staan centraal. De zelforganiserende teams krijgen het Vertrouwen en de ruimte om hun Vakmanschap in te zetten en de zorg en begeleiding te organiseren die het best past bij onze bewoners. We stimuleren onze collega’s om elkaar op te zoeken en Verbinding met elkaar aan te gaan. Door die Verbinding leer je van elkaar en maken we optimaal gebruik van elkaars Vakmanschap. Het is soms zoeken met z’n allen maar dat maakt het ook uitdagend en boeiend.

Nieuwsgierig geworden?

Voor meer informatie kun je terecht bij Heidi de Koning-Smithuis (specialist ouderengeneeskunde) of Marjon van Kessel (specialist ouderengeneeskunde).  Zij geven je graag meer informatie en zijn als volgt te bereiken: Heidi de Koning-Smithuis (024) 6847777 of 06- 83531208 (e-mail: H.deKoning-Smithuis@kalorama.nl) / Marjon van Kessel (024) 684 77 77 of 06-82221642  (e-mail: M.vankessel@kalorama.nl)

Wij vragen:

 • je hebt een afgeronde opleiding tot specialist ouderengeneeskunde
 • je bent flexibel en collegiaal en vindt het leuk om in een ambitieus klein team te werken
 • je legt de focus op de cliënt en zijn/haar omgeving. Tevens ondersteun- en inspireer je medewerkers in professioneel handelen en dit af te stemmen op de vraag van cliënten
Wij vragen bij indiensttreding van jou een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Wij bieden:

 • vertrouwen, verbinding en vakmanschap
 • een uitdagende werkomgeving met enthousiaste en betrokken collega’s
 • Salaris conform CAO VVT FWG75 (maximaal €8.558,68 bij een fulltime dienstverband)
 • aantrekkelijke regelingen zoals pensioenopbouw, fietsregeling, premiekorting bij een zorgverzekering
 • opleidings- en ontwikkelmogelijkheden op het eigen vakgebied, training on the job
 • direct een contract voor onbepaalde tijd
 • de ANW diensten worden voor een groot deel met een externe partij ingevuld (ANW-Nederland ) waarbij de SO vrijwel alleen achterwachten vervult.
 • Reageren voor: 19 augustus
 • Sollicitatiegesprekken: in overleg

Wat superleuk dat je wilt solliciteren! We vragen je om dit formulier in te vullen. Je sollicitatieformulier en CV kun je als bijlagen eenvoudig uploaden. Als je wilt, mag je ook nog een korte motivatie geven. Wij kijken uit naar jouw reactie!

"Ik liep nog geen uur bij Kalorama rond en toen wist ik: dit is wat ik wil!"

Vragen?