ArtboardArtboard

Vacature: Verpleegkundige/Verzorgende IG op intensieve zorgafdeling De Frasselt

 • Veste Brakkenstein
 • Nijmegen
 • uren in overleg

Wil jij bijdragen aan de specialistische zorg voor de bewoners van intensieve zorgafdeling De Frasselt? Lees dan snel verder!

De Frasselt

Op afdeling De Frasselt wonen mensen die ondersteuning nodig hebben bij ademhaling, tracheacanule-zorg krijgen of een laag bewustzijn hebben. De gezondheidstoestand van bewoners vertoont een grote dynamiek, wat vraagt om een groot verantwoordelijkheidsgevoel en alertheid bij jou en je collega’s. Collega Chanique vertelt hierover: “Ik heb gemerkt dat het juist dat is wat mij zo aanspreekt. De dynamiek op afdeling De Frasselt is spannend en dat houdt je scherp. Ik hou daarvan!”

Samen met je collega’s, activiteitenbegeleiding, woonzorgassistenten en andere disciplines wordt er op een creatieve, innovatieve en flexibele wijze invulling gegeven aan een zo zinvol mogelijke daginvulling voor de bewoners. Meer weten over deze bijzondere afdeling? In deze video geven we je een kijkje op de Frasselt.

Jouw rol

De complexe zorgvraag op de Frasselt vraagt om toewijding en expertise van jou als nieuwe collega. Je krijgt te maken met technieken zoals de tracheacanule, de hoestmachine, vernevelen en uitzuigen. Om je te specialiseren in de zorgvraag op de Frasselt krijg je vanuit Kalorama scholing bij het Centrum van Thuisbeademing Utrecht. Genoeg uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden dus! We zoeken iemand die deze uitdaging met beide handen wil aangrijpen en goed functioneert in een dynamische omgeving. Met jouw kennis en alertheid weet jij bedreigingen in de gezondheidstoestand van onze bewoners vroegtijdig te onderkennen en de juiste acties te ondernemen.

Ons dagelijkse uitgangspunt is de wens en behoefte van onze cliënten. Naast de intensieve basiszorg die je uitvoert, zorg je samen met je collega’s voor een goede woon- en leefomgeving op de afdeling. Kortom: werken op de Frasselt bestaat uit een mooie balans tussen uitdagende technische handelingen en warme zorg en begeleiding voor onze bewoners.

Werken bij Kalorama

Binnen Kalorama werken we met zelforganiserende teams. We hebben zeggenschap over wat we doen en de manier waarop we dat organiseren. Zo staan we nog dichter bij de bewoner. De waarden Vertrouwen, Vakmanschap en Verbinding staan centraal. Deze waarden ervaar je bij ons doordat de zelforganiserende teams het Vertrouwen en de ruimte krijgen om hun Vakmanschap in te zetten en de zorg en begeleiding te organiseren die het best past bij onze bewoners. Het is soms zoeken met z’n allen, maar dat maakt het ook uitdagend en boeiend.

Wij vragen:

 • je bent een gediplomeerd verpleegkundige (MBO-NV4 of HBO-V) met BIG-registratie
 • je bent trots op je vak, enthousiast, betrokken en collegiaal
 • je bent flexibel inzetbaar en beschikbaar voor alle diensten (weekend, avond, dag en nacht)
 • je vindt het leuk om te werken in een zelforganiserend en multidisciplinair team
Wij vragen bij indiensttreding van jou een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Wat krijg je er voor terug?

 • Vertrouwen, verbinding en vakmanschap
 • Een uitdagende werkomgeving waar jij jezelf kan ontwikkelen, bijvoorbeeld met de scholing vanuit het Centrum van Thuisbeademing Utrecht
 • Enthousiaste en betrokken collega’s die graag kennis met jou willen maken
 • Salaris: FWG 40 als Verzorgende-IG en FWG 50 als verpleegkundige
 • Aantrekkelijke regelingen zoals pensioenopbouw en fietsregeling
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden op het eigen vakgebied, training on the job
 • We starten met een jaarcontract maar mocht blijken dat wij een match zijn, dan kan je contract eerder omgezet worden naar een vast contract
 • Reageren voor: 22 juni
 • Sollicitatiegesprekken: in overleg

Wat superleuk dat je wilt solliciteren! We vragen je om dit formulier in te vullen. Je sollicitatieformulier en CV kun je als bijlagen eenvoudig uploaden. Als je wilt, mag je ook nog een korte motivatie geven. Wij kijken uit naar jouw reactie!

"Je blijft alert op je eigen handelen. De dynamiek is spannend en houdt je scherp."

Vragen?

Vragen?