ArtboardArtboard

Vacature: Vrijwilliger beautyochtend Kalorama ’t Höfke Beek

  • Kalorama 't Höfke
  • Beek
  • 2 uur per week op donderdagochtend
Direct reageren

Houd je van uiterlijke verzorging en vind je het leuk om de bewoners te verwennen en persoonlijke aandacht te geven? Dan hopen we je te mogen ontmoeten!

Vrijwilliger beautyochtend op ’t Höfke (Beek-Ubbergen)
Donderdag van 10.00 - 12.00uur

In zorgcentrum ’t Höfke wonen vooral ouderen die niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen, omdat ze meer zorg nodig hebben. ‘t Höfke is hun nieuwe thuis en dat proberen we zo aangenaam mogelijk te maken. Onder andere door leuke activiteiten te organiseren, waarbij de bewoners centraal staan.

De bewoners zien er graag mooi en verzorgd uit en komen heel graag een keer per week naar de beauty-ochtend, die georganiseerd wordt door de activiteitenbegeleider. Bij deze ochtend is er in een gezellige huiskamersfeer aandacht voor met name handverzorging en nagels lakken. Een momentje voor de bewoonsters waarbij ze even lekker verwend worden! De opkomst is vaak zo groot, dat ondersteuning van een vrijwilliger heel waardevol zou zijn.

Houd je van persoonlijke verzorging en vind je het leuk om de bewoners te verwennen en hen wat persoonlijke aandacht te geven? Heb je interesse in ouderen en geef je hen graag een gezellige ochtend? Ben je beschikbaar op donderdagochtend van 10.00uur tot 12.00uur? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek!

Heb je interesse of wil je meer weten, neem vooral contact op met Sandra Sennef (coördinator informele zorg) via telefoonnummer 06-20511027 of mail s.sennef@kalorama.nl