ArtboardArtboard

Vacature: Vrijwilliger voor de duofiets: Gezellig samen er op uit! Locatie Kalorama 't Höfke in Beek

  • Kalorama 't Höfke
  • Beek
  • In overleg
Direct reageren

Houd je van de buitenlucht in combinatie met fietsen, maak je makkelijk contact en heb je een groot hart voor ouderen?

Dan hopen we dat je binnenkort samen met een van onze bewoners op de duofiets stapt om van de mooie Ooijpolder te genieten.

De duofiets (met trapondersteuning) zorgt ervoor dat onze bewoners zelf in de buitenlucht actief bezig zijn en dat ze samen met jou kunnen genieten van alles wat zich rondom hen afspeelt! Veel van onze bewoners komen uit de Ooijpolder en komen hier dan ook graag. Zelfstandig fietsen is voor onze bewoners geen vanzelfsprekendheid meer. Door samen met hen te fietsen en er gezellig op uit te gaan, geef je een klein stukje geluk en maakt zo het verschil in het leven van iemand anders.

Het zou fijn zijn als je op regelmatige basis inzetbaar bent. Fiets je graag op een vaste dag en tijd met steeds dezelfde bewoner? Dat kan. Vind je het fijner te fietsen op een willekeurige dag en tijd die jou schikt met steeds dezelfde of juist steeds een andere bewoner? In overleg is van alles mogelijk.  

Wie zijn wij?

In Kalorama ’t Höfke in Beek wonen vooral ouderen die niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen, omdat ze meer zorg nodig hebben. ‘t Höfke is hun nieuwe thuis en dat proberen we zo aangenaam mogelijk te maken. Onder andere door leuke activiteiten te organiseren, waarbij de bewoners centraal staan. Voor o.a. de uitvoering van deze activiteiten werken we samen met vrijwilligers. Vrijwilligers zijn dan ook heel waardevol voor ons en onze bewoners.

Wat bieden we je?

  • Een warm en enthousiast welkom
  • Goede uitleg en instructies om veilig op stap te gaan met de duofiets
  • Reiskostenvergoeding van huis naar ’t Höfke en terug
  • Voor alle vrijwilligers is een collectieve aansprakelijkheidsverzekering en ongevallenverzekering afgesloten

Extra’s

Jaarlijks wordt er een uitstapje georganiseerd en rondom kerst ontvangen alle vrijwilligers een attentie.

Informatie en reageren

Heb je interesse of wil je meer weten, neem vooral contact op met Sandra Sennef (coördinator informele zorg) via telefoonnummer 06-20511027 of mail s.sennef@kalorama.nl