ArtboardArtboard

Vacature: Cliëntenraden Veste Brakkenstein en Kalorama (verpleeghuis) zoeken versterking

Binnen Kalorama is  op iedere locatie een cliëntenraad actief. Helaas tellen de cliëntenraad van Veste Brakkenstein en Kalorama momenteel nog maar een á twee leden. En dat is te weinig. Medezeggenschap van bewoners, cliënten en /of hun naasten is heel belangrijk. Immers: als je goede zorg wilt bieden dan moet je weten wat de bewoner belangrijk vindt.

De cliëntenraad komt op voor de rechten van de bewoners/cliënten.  De raad heeft op een goede, positief kritische wijze contact met de medewerkers van de locatie. Een cliëntenraad kan een goede en verbindende rol spelen. Daarom is het ook voor Veste Brakkenstein en verpleeghuis Kalorama belangrijk om een sterke cliëntenraad te hebben.

De tijdsbesteding is geschat op 4 uur per maand, maar altijd afhankelijk van iemands mogelijkheden.
Wilt u op een positieve kritische manier meedenken over het reilen en zeilen vanuit bewonersperspectief, en heeft u ook wat tijd beschikbaar?  Dan zijn we op zoek naar u.

Mocht u prijs stellen op een vrijblijvend gesprek zodat u meer inzicht kunt krijgen in de werkzaamheden van de cliëntenraad?  Neemt u dan gerust contact op.

Ik hoor graag van u.

Karin Kalthoff
Ondersteuner cliëntenraden Kalorama
k.kalthoff@kalorama.nl
088 9294038

 

Direct reageren