ArtboardArtboard

Vacature: Keukenvrijwilliger hospice Kalorama Bethlehem Nijmegen

  • Kalorama Bethlehem
  • Nijmegen
  • 1 ochtend per week
Direct reageren

Kalorama Bethlehem

Op een prachtige locatie aan de Waal in het centrum van Nijmegen ligt het hospice Kalorama Bethlehem. Hier wordt hospicezorg geboden in een sfeervol huis voor maximaal 10 gasten. Artsen, verpleegkundigen collega’s en vrijwilligers maken het dagelijks leven voor elke gast zo comfortabel mogelijk.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele en vriendelijke keukenvrijwilliger die van netjes werken houdt en ons team wil versterken om onze gasten te verzorgen.

Je zal zorgdragen voor het ontbijt van onze gasten, voor koffie en thee, je helpt mee met het voorbereiden van de lunch, en je verzorgt de afwas m.b.v. vaatwasser.

In de weekenden vraag jij de lunch op bij de gasten, je maakt de lunch klaar en brengt deze naar de gasten in overleg met de verzorging, en je ontvangt de bezoekers.

Werktijden

  • Maandag t/m vrijdag: 8.00 – 12.30 uur
  • Zaterdag en zondag:  8.15 – 13.15 uur

Je wordt gedurende meerdere dagdelen ingewerkt en geleerd te werken en te voldoen aan de eisen ten aanzien van hygiënische gewoonten.

Ben jij minimaal 1 dagdeel beschikbaar per week,  en in het weekend 1 x per 4 weken?

Kan je netjes, gestructureerd werken?

Ben je gastvriendelijk, flexibel en kan je je aanpassen aan veranderende omstandigheden?

Dan horen wij graag van je!

Contact

Indien je interesse hebt, maken we een afspraak om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken. Neem jij contact op? Bel of mail naar Monique van Bentum, vrijwilligerscoördinator Kalorama Bethlehem telefoon 06-12953663, e-mail:  m.vanbentum@kalorama.nl