ArtboardArtboard

Vacature: Kookvrijwilliger hospice Kalorama Bethlehem Nijmegen

  • Kalorama Bethlehem
  • Nijmegen
  • 4 uur per keer
Direct reageren

Houd je van koken? Ons hospice zoekt kookvrijwilligers voor maandag-, dinsdag- óf woensdagmiddag.

Kalorama Bethlehem

Wij zijn een gastvrij huis voor mensen in de laatste levensfase. Er verblijven gemiddeld 10 gasten in het hospice. We zijn een high care hospice waarbij professionele zorg wordt ondersteund door een groot aantal vrijwilligers in verschillende teams zoals de zorg, keuken en receptie. Als vrijwilliger ben je waardevol, voor ons en voor onze gasten, Door jouw persoonlijke kwaliteiten, talenten en levenservaring lever je een bijdrage aan het welzijn van de gasten en hun naasten.

Wat zal je gaan doen met je kookmaatje:

  • Je werkt dus altijd samen met iemand. Mocht je zelf iemand weten om samen mee te koken, dan mag je je ook samen aanmelden.
  • Je biedt verse gekookte, eenvoudige, licht verteerbare maaltijden aan.
  • Je kookt alleen hoofdgerecht en dessert, dus geen voorgerecht. 
  • Het koken wordt ter plekke in de keuken van het hospice gedaan, er wordt niet van tevoren thuis gekookt. Dit in verband met hygiënevoorschriften.

Werkdagen en tijden

  • Je start rond 14.00 uur. Boodschappen doe je in overleg daarvoor. Vanaf 17.15 uur wordt het eten voor de gasten in de keuken opgehaald en uitgeserveerd, dan ruim je de keuken nog even netjes op en werk je waarschijnlijk tot 18.00 uur.
  • Je kan koken op een maandag-, dinsdag- óf woensdagmiddag één keer per week, of één keer per 2 weken. We kunnen samen kijken naar je beschikbaarheid en het rooster. Er zijn verschillende mogelijkheden in ons rooster. We vragen of je minimaal één keer per 2 weken beschikbaar bent.

Kortom:

Wil je komen helpen in ons kookteam, vind je het leuk om maaltijden te koken, kan je netjes en gestructureerd werken waarbij je voldoet aan de hygiënevoorschriften, dan is je reactie van harte welkom!

VOG aanvraag is onderdeel van de procedure.

Wat bieden we je:

Wij bieden een reiskostenvergoeding van huis naar de hospice op basis van openbaar vervoer. Voor alle vrijwilligers is een collectieve aansprakelijkheidsverzekering en ongevallenverzekering afgesloten.

Extra’s

Jaarlijks wordt eer een uitstapje georganiseerd en rondom kerst ontvangen alle vrijwilligers een attentie. Er is een kerstviering. En één keer per kwartaal een nieuwsbrief voor vrijwilligers.

Informatie en/of reageren

Heb je interesse neem dan contact op met Monique van Bentum, vrijwilligerscoördinator Kalorama Bethlehem. Telefoon: 06-12953663. E-mail: m.vanbentum@kalorama.nl