ArtboardArtboard

Vacature: Kookvrijwilliger hospice Kalorama Bethlehem Nijmegen

  • Kalorama Bethlehem
  • Nijmegen
  • 6
Direct reageren
Voor vragen kan je contact opnemen met Monique van Bentum, vrijwilligerscoördinator Kalorama Bethlehem telefoon 06-12953663 of mail naar m.vanbentum@kalorama.nl

Kalorama Bethlehem

Op een prachtige locatie aan de Waal in het centrum van Nijmegen ligt het hospice Kalorama Bethlehem. Hier wordt hospicezorg geboden in een sfeervol huis voor maximaal 10 gasten. Artsen, verpleegkundigen collega’s en vrijwilligers maken het dagelijks leven voor elke gast zo comfortabel mogelijk.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, flexibele en vriendelijke kookvrijwilligers.

Wat zal je gaan doen met je kookmaatje:

  • Je werkt dus altijd samen met iemand. (mocht je zelf iemand weten om samen mee te koken, dan mag je je ook samen aanmelden)
  • Je biedt eenvoudige, licht verteerbare maaltijden aan.
  • Je kookt alleen hoofdgerecht en dessert, dus geen voorgerecht.
  • Het koken wordt helemaal in het hospice gedaan, er wordt niet van tevoren thuis gekookt. Dit in verband met hygiënevoorschriften

Werktijden

Je start rond 14.00 uur. Boodschappen doe je in overleg daarvoor. Vanaf 17.15 uur wordt het eten voor de gasten in de keuken opgehaald en uitgeserveerd, dan ruim je de keuken nog even netjes op en werk je waarschijnlijk tot 18.00 uur.

Je kan koken op een maandagmiddag 1 x per 2 weken in even weken. We kunnen samen kijken naar je beschikbaarheid en het rooster.

Contact en reageren

Wil je komen helpen in ons kookteam, vind je het leuk om licht verteerbare maaltijden te koken, kan je netjes en gestructureerd werken waarbij je voldoet aan de hygiënevoorschriften, dan vernemen wij graag je reactie. We maken een afspraak om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Voor vragen kan je contact opnemen met Monique van Bentum, coördinator informele zorg Kalorama Bethlehem telefoon 06-12953663 of mail naar m.vanbentum@kalorama.nl