ArtboardArtboard

Vacature: Poetshulp ter ondersteuning van het keukenteam in het hospice Kalorama Bethlehem

Houd jij van schoonmaken?  Hospice Kalorama Bethlehem zoekt een poetshulp voor de keuken. (4 uur per week)

Houd je van poetsen en wil je ons team komen versterken om onze keuken schoon, netjes en opgeruimd te houden, dan horen we heel graag van je. Je bent van harte welkom in ons keukenteam!

Wie zijn wij?

Kalorama Bethlehem is een sfeervol thuis voor mensen in de laatste fase van hun leven. Wij hebben plaats voor tien gasten. Onze artsen, collega's en vrijwilligers maken het dagelijkse leven van elke gast zo comfortabel mogelijk. Een persoonlijke en warme aanpak staat voorop. Onze professionele zorg wordt ondersteund door een groot aantal vrijwilligers in verschillende teams zoals de zorg, keuken en receptie.

Als vrijwilliger ben je waardevol, voor ons én voor onze gasten, Door jouw persoonlijke kwaliteiten, talenten en levenservaring lever je een bijdrage aan het welzijn van de gasten en hun naasten.

Wat ga je doen?

Aan de hand van lijsten verricht je schoonmaakwerkzaamheden in de keuken. Samen met de collega  keukenvrijwilligers ben je verantwoordelijk voor de algehele schoonmaak. Waar moet je dan aan denken?  Bijvoorbeeld het schoonmaken van de kookblokken, schappen in de kasten, laden, kasten, vensterbanken en het zemen van de keukenramen. En het schoonmaken van het fornuis, magnetron en andere apparaten, allerlei contactpunten, ontkalken van koelkasten, het schoonmaken van de voorraadkamer; de kasten, diepvries en koelkasten.

Wat we van je vragen:

Ben jij één of twee ochtenden, tussen 07.00 – 09.00 uur, of avonden, tussen 18.00 – 20.00 uur, beschikbaar? Dan horen we graag van je.

Onze wensen:

Uiteraard zoeken we iemand die het leuk vindt om te poetsen, die het vuil ziet liggen, die graag van grote betekenis wil zijn, die netjes en gestructureerd kan werken en rekening houdt met de hygiënevoorschriften.

VOG aanvraag is onderdeel van de procedure

Wat bieden wij jou:

We bieden een reiskostenvergoeding van huis naar het hospice op basis van openbaar vervoer. Voor alle vrijwilligers is een collectieve aansprakelijkheidsverzekering en ongevallenverzekering afgesloten.

Extra’s

Jaarlijks wordt eer een uitstapje georganiseerd rondom kerst ontvangen alle vrijwilligers een attentie. Er is een kerstviering. En een keer per kwartaal een nieuwsbrief voor vrijwilligers.

Informatie en reageren

Heb je interesse neem dan contact op met Monique van Bentum, vrijwilligerscoördinator hospice Kalorama Bethlehem. Telefoon 06-12953663, e-mail: m.vanbentum@kalorama.nl.

 

Direct reageren