ArtboardArtboard

Vacature: Receptievrijwilliger hospice Kalorama Bethlehem

Vind je het leuk om bezoekers persoonlijk en telefonisch te ontvangen, te helpen en te begeleiden? Ben je gastvrij, klantvriendelijk en accuraat?

Ons hospice Kalorama Bethlehem zoekt vrijwilligers voor de receptie (flexibele werktijden, veelal in de middag, avond en in het weekend)

Wie zijn wij?

Kalorama Bethlehem is een sfeervol thuis voor mensen in de laatste fase van hun leven. Wij hebben plaats voor tien gasten. Onze artsen, collega's en vrijwilligers maken het dagelijkse leven van elke gast zo comfortabel mogelijk. Een persoonlijke en warme aanpak staat voorop. Onze professionele zorg wordt ondersteund door een groot aantal vrijwilligers in verschillende teams zoals de zorg, keuken en receptie.

Als vrijwilliger ben je waardevol, voor ons én voor onze gasten, Door jouw persoonlijke kwaliteiten, talenten en levenservaring lever je een bijdrage aan het welzijn van de gasten en hun naasten.

Wat ga je doen?

  • Je handelt binnenkomend telefoonverkeer af.
  • Opent van de voordeur en ontvangt bezoek. (Indien nodig, begeleid je bezoek naar de gasten.)
  • Je meldt auto’s aan bij het parkeersysteem van de gemeente Nijmegen.
  • Je verricht eenvoudige administratieve handelingen.
  • Je draagt mede zorg voor een opgeruimde en verzorgde omgeving van de (algemene) ruimtes.

VOG aanvraag is onderdeel van de procedure.

Wat bieden we je?

Een goede uitgebreide inwerkperiode door een ervaren receptievrijwilliger; een warm welkom is ons enthousiaste team.

Wij bieden een reiskostenvergoeding van huis naar het hospice op basis van openbaar vervoer. Voor alle vrijwilligers is een collectieve aansprakelijkheidsverzekering en ongevallenverzekering afgesloten.

Extra’s

Jaarlijks wordt eer een uitstapje georganiseerd en rondom kerst ontvangen alle vrijwilligers een attentie. Er is een kerstviering. En een keer per kwartaal een nieuwsbrief voor vrijwilligers.

Informatie en reageren

Heb je interesse neem dan contact op met Monique van Bentum, vrijwilligerscoördinator hospice Kalorama Bethlehem. Telefoon 06-12953663, e-mail: m.vanbentum@kalorama.nl

Direct reageren