ArtboardArtboard

Vacature: Vrijwilliger voor de fietsgroep bij fysiotherapie locatie Veste Brakkenstein (Nijmegen)

Gezocht: Vrijwilliger voor de fietsgroep bij fysiotherapie locatie Veste Brakkenstein (Nijmegen)

Leg jij gemakkelijk contact en vind je het leuk om onze bewoners in beweging te brengen, dan zijn wij op zoek naar jou!

Vrijwilliger fietsgroep fysiotherapie Veste Brakkenstein
Dinsdag en/of donderdag van 9.00-12.00u

De fysiotherapeuten bij deze locatie willen beweegmomenten uitbreiden met ondersteuning van vrijwilligers. Onze bewoners maken van gebruik van elektrisch ondersteunde fietsapparatuur, met gebruik van fietsroutes op de TV. Deze activiteit wordt erg gewaardeerd door de bewoners. Als vrijwilliger ben je mede verantwoordelijk voor je de continuïteit van deze activiteit voor onze bewoners.

Hoe ben jij van waarde?
Als vrijwilliger haal je de bewoners op voor de fietsgroep. Vervolgens begeleid je bewoners tijdens het fietsen, maak je een praatje met hen en leer je gaandeweg ook om de apparatuur zelfstandig te bedienen. Na het fietsen is er ruimte voor koffie/thee, hierna begeleid je de bewoners terug naar de afdeling.

Wat bieden wij:

  • Een gezellige sfeer en waardering
  • Een passende oriëntatie- en inwerkperiode waar aandacht is voor het omgaan met de verschillende doelgroepen, bedienen van de apparatuur en de effecten van bewegen.
  • Vrijwilligersovereenkomst
  • Reiskostenvergoeding
  • Jaarlijks uitje voor alle vrijwilligers
  • Rond Kerstmis een gezellige avond met een hapje, drankje en attentie

Ben jij iemand die makkelijk contact maakt, affiniteit heeft met de doelgroep en zelfstandig kan werken ? We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek!

Voor meer informatie, neem contact op met Bonny Schrijen (coördinator informele zorg). Je kunt haar bereiken op telefoonnummer: 06-12 16 08 82, of via de e-mail: b.schrijen@kalorama.nl.

Direct reageren