ArtboardArtboard

Vacature: Fietsvrijwilliger voor zelfstandig wonende cliënt in Beek (Berg en Dal)

Direct reageren

Samen genieten van het buitenleven op de duofiets!

Wij zoeken voor een zelfstandig wonende meneer (69 jaar) uit Beek een fietsmaatje om  één keer per twee weken een mooie route te fietsen.

Meneer houdt ervan om met mooi weer er lekker met de fiets op uit te gaat. Hij kan ook erg genieten van een gezellig gesprek. Hij is slechthorend en slechtziend, maar een-op-een heb je met hem een prima gesprek.

Speciaal voor deze cliënten heeft Kalorama een aantal duofietsen (elektrisch ondersteund) waarmee het mogelijk is om een mooie fietstocht te maken.

Ervaring in zorg of begeleiding is niet nodig. Enthousiasme, geduld en betrokkenheid bij de medemens daar gaat het om. Na een korte instructie ben je in staat om de duofiets zelfstandig te bedienen en samen op pad te gaan. Wij zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd en voorbereid bent voordat je samen de weg op gaat.

Heb je interesse, dan nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Wij verzorgen een heerlijk kopje koffie/thee en we vertellen je graag meer.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pieter Tigelaar, coördinator informele zorg, app/bel met 06-82095899 of mail naar informelezorg@kalorama.nl

Meer informatie

Pieter Tigelaar, coördinator informele zorg, app/bel met 06-82095899 of mail naar informelezorg@kalorama.nl

Overige vacatures