ArtboardArtboard

Kalorama heeft locaties in Beek (Berg en Dal) en in Nijmegen.

Contact

Kalorama
Postbus 85
6573 ZH Beek (Berg en Dal)

Nieuwe Holleweg 12
6573 DX Beek (Berg en Dal)
T - (024) 684 77 77

mail ons
Routebeschrijving

Neem contact met ons op
Veel gestelde vragen

Hebben jullie een introductieprogramma?

Ja dat hebben wij. Samen met je nieuwe collega doorloop je een inwerkprogramma. Zo zul je je snel thuisvoelen. Ook ontvang je een uitnodiging voor een centrale bijeenkomst voor nieuwe collega's waarin je nader kennis maakt met Kalorama als organisatie, allerlei regelingen en andere nieuwe collega’s.

Heeft de ouderenzorg HBO-Verpleegkundigen nodig?

Jazeker! Kijk eens op www.daarzitmeerachter.nl en dan weet je waarom.

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

Dat hebben we stap voor stap beschreven bij sollicitatieproces.

Ik ben er lang uit geweest en wil weer in de zorg werken. Kan dat?

Ja, dat kan. Om dit te kunnen beoordelen hebben we meer informatie van jou nodig, bijvoorbeeld je diploma en je werkervaring. Met deze informatie kijken wij of er mogelijkheden zijn. Neem voor meer informatie contact op met een van onze collega’s van P&O: via: 024-68 47 777.

Ik ben op zoek naar een leerwerkplek voor een opleiding in de zorg.

Ja, wij bieden jaarlijks plaatsen voor de BBL-opleiding Verzorgende IG (mbo-NV3) en de BBL-opleiding Verpleegkundige (mbo-NV4). Kijk bij stages voor onze actuele vacatures.

Ik heb geen ervaring in de zorg. Zijn er toch mogelijkheden voor mij?

Ja, die mogelijkheid bestaat door een opleiding als Verzorgende IG bij ons te starten. Voor meer informatie over het leer-/werktraject kun je contact opnemen met een van onze collega’s van de opleiding. Je kunt hen bereiken via het telefoonnummer: 024-68 47 777.

Ik zie geen passende vacature, kan ik wel solliciteren?

Leuk dat je erin geïnteresseerd bent om bij ons te komen werken. Je mag een open sollicitatiebrief met CV sturen naar: PenO@kalorama.nl. Wij kijken of er mogelijkheden zijn op de korte of lange termijn.

Kan ik bij Kalorama stage lopen?

Ja, we hebben ieder jaar stageplekken voor BOL-studenten van het ROC, zoals voor de opleidingen Verzorgende IG, Maatschappelijke Zorg, Verpleegkundige, maar ook voor studenten van opleidingen aan de HAN zoals HBO-Verpleegkunde, Ergotherapie, Logopedie, Fysiotherapie en SPH. Dit wordt in overleg met ROC Nijmegen en de HAN geregeld.

Daarnaast is incidenteel plek voor een stagiair Lerarenopleiding Nederlandse Gebarentaal  vanuit de Hogeschool Utrecht .

Naast bovenstaande stages zijn er ook stageplekken beschikbaar bij andere diensten zoals de facilitaire of medische dienst. Kijk bij stages voor meer informatie.

Kan ik ook open solliciteren voor een opleidingsplaats?

Graag! Je mag altijd een open sollicitatiebrief sturen. Stuur je brief voor opleidingsplaatsen in september uiterlijk 1 maart van dat jaar naar ons toe. Voor onze leerlingplaatsen die starten in februari, stuur je je brief uiterlijk 15 september het jaar ervoor. Je open sollicitatiebrief met CV mag naar: PenO@kalorama.nl

Mag ik een dagdeel meelopen op een verpleegafdeling bij Kalorama?

Ja dat kan, alleen houden we rekening met privacy van onze bewoners. Neem gerust contact om te vragen naar de mogelijkheden.

Waar vind ik de vacatures van Kalorama?

Kijk snel bij vacatures op deze website.

Wat zijn de loopbaan- en ontwikkelingsmogelijkheden?

Binnen Kalorama wordt veel aandacht besteed aan interne en externe scholingen die nodig zijn om je functie uit te kunnen oefenen. Denk hierbij aan slikscholing, BHV, opleiding Doofblindenbegeleider en EVV-opleiding. Binnen het team wordt gekeken welke behoeften er zijn en welke mogelijkheden hierbij aansluiten.

Daarnaast zijn er verschillende loopbaanstappen die je bij ons kan maken, bijvoorbeeld van Verzorgende IG naar EVV’er, van Doofblindenbegeleider naar Persoonlijk Begeleider of van Verzorgende IG naar Doofblindenbegeleider.