ArtboardArtboard

Werken bij Kalorama:

Hier zit vast een baan voor jou bij!

Vacatures bij Kalorama

Binnen Kalorama werken we volgens het Rijnlandse gedachtegoed. De waarden Vertrouwen, Vakmanschap en Verbinding staan centraal. Deze waarden ervaar je bij ons doordat de zelforganiserende teams het Vertrouwen en de ruimte krijgen om hun Vakmanschap in te zetten en de zorg en begeleiding te organiseren die het best past bij onze bewoners. We stimuleren onze collega’s om elkaar op te zoeken en Verbinding met elkaar aan te gaan. Door die Verbinding leer je van elkaar en maken we optimaal gebruik van elkaars Vakmanschap. Bij Kalorama staat de waardigheid en zelfstandigheid van onze cliënten altijd centraal. Het is soms zoeken met z’n allen maar dat maakt het ook uitdagend en boeiend.

Vacatures bij Kalorama

Onze collega’s maar ook vrijwilligers zijn onmisbaar in het dagelijks leven van onze bewoners. Hun bijdrage aan de zorg en het welzijn is enorm. Bij Kalorama gaat het er ons om dat bewoners, collega’s en vrijwilligers zich thuis voelen. We werken in vaste teams en volgen het Rijnlands model. Waarin jouw vakmanschap en eigenaarschap tot bloei kan komen. Bij Kalorama werken ruim 700 collega’s en nog eens 350 vrijwilligers. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe gedreven en enthousiaste collega’s die samen met ons er voor willen gaan. Dag in dag uit. In bovenstaand overzicht zie je meteen welke vacatures bij Kalorama er zijn. Daar zit vast iets voor jou bij. Vind je niet meteen jouw droombaan? Dan mag je ons ook altijd een open sollicitatie sturen. Je bent van harte uitgenodigd!

Plezier en passie

Voor ons het is heel belangrijk dat je plezier en passie in je werk ervaart. Daar leveren wij ook graag een bijdrage aan. Dit geldt bovendien voor iedereen die bij ons werkt en voor alle vacatures bij Kalorama die wij graag willen invullen. Je mag rekenen op aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. De speerpunten in ons personeelsbeleid zijn niet voor niets kwaliteit, duurzame inzetbaarheid en ontwikkeling. Wij stimuleren en ondersteunen het werken met zelforganiserende teams. De teams krijgen bij ons de ruimte en verantwoordelijkheid om zelf de dagelijkse zorg voor onze bewoners te organiseren. Collega’s werken heel nauw samen met elkaar en met onze vrijwilligers. Zelfstandigheid vinden wij heel belangrijk, voor iedereen.

Specifieke zorgvraag

Kalorama biedt zorg aan een zeer diverse doelgroep met een specifieke zorgvraag. Dat brengt met zich mee dat wij op vele terreinen gespecialiseerd zijn. De mensen voor wie onze zorg bedoeld is, zijn mensen met doofblindheid, mensen die revalideren, mensen met beademing dan wel comazorg en mensen waar wij psychogeriatrische en somatische zorg aan verlenen. Daarnaast bieden wij High care hospicezorg. Voor collega’s houdt dit in dat zij werken in een bijzondere en inspirerende omgeving. Onze specifieke doelgroepen vragen om een extreme mate van maatwerk. Dat is nou precies de kracht van Kalorama!

Nijmegen en Beek (Berg en Dal)

Wij leveren onze zorg aan 500 bewoners. In Beek (Berg en Dal) hebben wij de volgende locaties: Kalorama (verpleging & verzorging en het Centrum voor doofblinden), Kalorama’t Höfke (verzorging en verpleging) en Kalorama’t Kulturhus (dagbehandeling doofblinden en inloop & ontmoeting). In Nijmegen liggen de locaties Kalorama Bethlehem (ons hospice) en Kalorama Veste Brakkenstein (verpleging en dagbehandeling).

Onze mensen

Wij laten onze collega’s en vrijwilligers graag aan het woord. Wie kunnen er beter over alles wat wij doen vertellen dan zij? In de rubriek Onze Mensen lees je hun verhalen. Over hun ervaring en passie. Het zijn stuk voor stuk mooie portretten waar we trots op zijn! Herken je jezelf hierin? Kijk dan eens bij de vacatures bij Kalorama. Hier zit vast een leuke baan voor jou bij!

Open sollicitatie

Staat er bij onze vacatures op dit moment voor jou geen passende baan bij? Stuur dan een open sollicitatiebrief. Leuk dat je geïnteresseerd bent om bij ons te komen werken. Je mag je open sollicitatiebrief met je CV sturen naar werkenbij@kalorama.nl Wij kijken of er mogelijkheden zijn op korte of lange termijn. Je hoort van ons!

Zoek je vrijwilligerswerk en zie je niet direct een passende vrijwillige taak? Stuur dan een mail naar informelezorg@kalorama.nl we gaan graag met je in gesprek.

meer weten

Werken bij

Bij Kalorama draag je als zorgprofessional samen met je collega’s zelfstandig de dagelijkse zorg voor onze bewoners. Kalorama is zich ervan bewust dat werk, naast inkomen, ook sociale contacten oplevert en ontwikkelingskansen creëert. In dat kader biedt Kalorama haar collega's een inspirerende omgeving.

meer weten

Sollicitatieproces

1

Jij bent geïnteresseerd!

Wat leuk dat je interesse hebt in een baan bij Kalorama! Op het moment dat wij jouw sollicitatiebrief ontvangen, start het sollicitatieproces. Je leest hier hoe dat in zijn werk gaat.

2

Sollicitatiebrief met CV

Heb je bij ons gesolliciteerd? Dankjewel! Je krijgt van ons een ontvangstbevestiging. Zo weet je dat je brief goed is aangekomen.

3

De voorselectie

Wij kijken of je opleiding en motivatie matchen met de functie. Als dat zo is, sturen wij de sollicitatiebrief door naar de sollicitatiecommissie. De sollicitatiecommissie wordt gevormd door het team. Eventueel aangevuld met collega’s uit andere disciplines. Is er helaas geen match, dan onderzoekt HR of er andere mogelijkheden zijn binnen Kalorama. Zijn die er niet, dan volgt een afwijzing. HR doet haar uiterste best om binnen 2 weken na de reactietermijn van de vacature te reageren.

4

Kennismaken

Je maakt kennis met het team en eventueel andere collega’s. We zij benieuwd naar wie jij bent. Wat breng je mee? En waarom wil je bij Kalorama werken? Er is zeker voor jou ook ruimte om ons het hemd van het lijf te vragen.

5

Kijkje in de keuken

Uiteraard zijn wij, net zoals jij, op zoek naar de juiste match. Daarom bieden wij aan dat je bij ons een ‘kijkje in de keuken’ mag nemen. Op deze manier krijgen we een goede indruk van elkaar. 

6

Referenties

Als we referenties opvragen, vermelden we dat altijd in de vacaturetekst. En we doen dit uiteraard niet zonder jouw toestemming.

7

Arbeidsvoorwaarden

Hebben we een match? Dan word je uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Hierin wordt alle informatie besproken die jij nodig hebt om bij ons te kunnen starten. Denk hierbij aan: het salaris, pensioenfonds, reiskostenvergoeding, scholingen, introductiebeleid, personele regelingen zoals fietsplan, etc. Ook vragen we van jou een Verklaring Omtrent het Gedrag.

8

De arbeidsovereenkomst

Welkom nieuwe collega! Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Na het arbeidsvoorwaardengesprek ontvang en teken je contract digitaal.

Lees meer »