ArtboardArtboard

Werken bij Kalorama:

Hier zit vast een baan voor jou bij!

Vacatures bij Kalorama

Wij hebben alle actuele vacatures bij Kalorama voor jou op een rijtje gezet. Daar zit vast een leuke job voor jou bij! Hebben we jouw interesse? Reageer dan gelijk. We kijken uit naar jouw reactie! Wie weet verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwe collega.

Vacatures bij Kalorama


Onze collega’s maar ook vrijwilligers zijn onmisbaar in het dagelijks leven van onze bewoners. Hun bijdrage aan de zorg en het welzijn is enorm. Bij Kalorama gaat het er ons om dat bewoners, collega’s en vrijwilligers zich thuis voelen. We werken in vaste teams en volgen het Rijnlands model. Waarin jouw vakmanschap en eigenaarschap tot bloei kan komen. Bij Kalorama werken ruim 700 collega’s en nog eens 350 vrijwilligers. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe gedreven en enthousiaste collega’s die samen met ons er voor willen gaan. Dag in dag uit. In bovenstaand overzicht zie je meteen welke vacatures bij Kalorama er zijn. Daar zit vast iets voor jou bij. Vind je niet meteen jouw droombaan? Dan mag je ons ook altijd een open sollicitatie sturen. Je bent van harte uitgenodigd!

Plezier en passie

Voor ons het is heel belangrijk dat je plezier en passie in je werk ervaart. Daar leveren wij ook graag een bijdrage aan. Dit geldt bovendien voor iedereen die bij ons werkt en voor alle vacatures bij Kalorama die wij graag willen invullen. Je mag rekenen op aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. De speerpunten in ons personeelsbeleid zijn niet voor niets kwaliteit, duurzame inzetbaarheid en ontwikkeling. Wij stimuleren en ondersteunen het werken met zelforganiserende teams. De teams krijgen bij ons de ruimte en verantwoordelijkheid om zelf de dagelijkse zorg voor onze bewoners te organiseren. Collega’s werken heel nauw samen met elkaar en met onze vrijwilligers. Zelfstandigheid vinden wij heel belangrijk, voor iedereen.

Specifieke zorgvraag

Kalorama biedt zorg aan een zeer diverse doelgroep met een specifieke zorgvraag. Dat brengt met zich mee dat wij op vele terreinen gespecialiseerd zijn. De mensen voor wie onze zorg bedoeld is, zijn mensen met doofblindheid, mensen die revalideren, mensen met beademing dan wel comazorg en mensen waar wij psychogeriatrische en somatische zorg aan verlenen. Daarnaast bieden wij High care hospicezorg. Voor collega’s houdt dit in dat zij werken in een bijzondere en inspirerende omgeving. Onze specifieke doelgroepen vragen om een extreme mate van maatwerk. Dat is nou precies de kracht van Kalorama!

Regio Nijmegen

Wij leveren onze zorg aan 500 bewoners. In de regio Nijmegen hebben wij 5 locaties. Kalorama (verpleging & verzorging en het Centrum voor doofblinden), Kalorama’t Höfke (verzorging en verpleging) en Kalorama’t Kulturhus (dagbehandeling doofblinden en inloop & ontmoeting) in Beek, gemeente Berg en Dal. In Nijmegen liggen de locaties Kalorama Bethlehem (ons hospice) en Kalorama Veste Brakkenstein (verpleging en dagbehandeling).

Collega’s vertellen

Wij laten onze collega’s graag aan het woord. Wie kunnen er beter over alles wat wij doen vertellen dan zij? Speciaal voor deze website zijn een vijftal medewerkers geïnterviewd en gefotografeerd op hun werkplek. Het zijn stuk voor stuk mooie portretten waar we trots op zijn! Zij delen hun ervaring en passie voor hun werk ook graag met jou! Het zijn hun persoonlijke verhalen over werken bij Kalorama. Lees het verhaal over een eerstverantwoordelijk verzorgende, een kok, een medewerker intake, een medewerker communicatie en een activiteitenbegeleider. Deel je hun passie? Kijk dan snel bij de vacatures bij Kalorama. Hier zit vast een leuke baan voor jou bij!

Open sollicitatie

Staat er bij onze vacatures op dit moment voor jou geen passende baan bij? Stuur dan een open sollicitatiebrief. Leuk dat je geïnteresseerd bent om bij ons te komen werken. Je mag je open sollicitatiebrief met je CV sturen naar PenO@kalorama.nl Wij kijken of er mogelijkheden zijn op korte of lange termijn. Je hoort van ons!

meer weten

Werken bij

Bij Kalorama draag je als zorgprofessional samen met je collega’s zelfstandig de dagelijkse zorg voor onze bewoners. Kalorama is zich ervan bewust dat werk, naast inkomen, ook sociale contacten oplevert en ontwikkelingskansen creëert. In dat kader biedt Kalorama haar medewerkers een inspirerende omgeving.

meer weten

Sollicitatieproces

1

Jij bent geïnteresseerd!

Wat leuk dat je interesse hebt in een baan bij Kalorama! Op het moment dat wij jouw sollicitatiebrief ontvangen, start het sollicitatieproces. Je leest hier hoe dat in zijn werk gaat.

2

Sollicitatiebrief met CV

Heb je bij ons gesolliciteerd? Dankjewel! Heb je direct via onze website gesolliciteerd dan ontvang je automatisch een ontvangstbevestiging.
3

De voorselectie

Wij kijken of je opleiding en motivatie matchen met de functie. Als dat zo is, sturen wij de sollicitatiebrief door naar de sollicitatiecommissie. Dit kan een team of een leidinggevende zijn. Is er helaas geen match, dan onderzoekt P&O of er andere mogelijkheden zijn binnen Kalorama. Zijn die er niet dan volgt een afwijzing. Wij doen ons uiterste best om binnen twee weken na de reactietermijn een reactie te geven op jouw sollicitatie.
4

Kennismaken

Als wij je graag willen leren kennen, word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Je maakt dan kennis met een teamlid, eventueel je mogelijke leidinggevende en soms schuift P&O ook aan. Tijdens het sollicitatiegesprek stellen we je vragen over je werkervaring, de functie en je motivatie om bij ons te komen werken.
5

Kijkje in de keuken

Uiteraard zijn wij, net zoals jij, op zoek naar de juiste match. Daarom bieden wij aan dat je bij ons een ‘kijkje in de keuken’ mag nemen. Op deze manier krijgen we een goede indruk van elkaar. 

6

Referenties

Als je referenties hebt dan vragen wij die graag op. We doen dit uiteraard niet zonder jouw toestemming en we gaan zorgvuldig en vertrouwelijk om met de informatie en gegevens die we krijgen.

7

Arbeidsvoorwaarden

Hebben we een match? Dan word je uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Hierin wordt alle informatie besproken die jij nodig hebt om bij ons te kunnen starten.
8

De arbeidsovereenkomst

Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Na het arbeidsvoorwaardengesprek ontvang je per post een arbeidsovereenkomst. Welkom nieuwe collega! 

Lees meer »