ArtboardArtboard

Werken bij Kalorama:

Werken en leren in een inspirerende omgeving.

Wie zijn wij

Kalorama is een organisatie in de regio Nijmegen waar wonen, zorg, werken, leren en leven samengaan. Collega's leveren een grote bijdrage aan het dagelijks leven van onze bewoners. Zij ondersteunen en begeleiden onze bewoners iedere dag weer. Bewoners én collega's voelen zich bij Kalorama thuis. Wij willen graag dat collega's plezier en passie in hun werk ervaren. Dat uit zich in aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van iedereen die bij Kalorama werkt.

'Ik doe ertoe!'

Er toe doen voor een ander, dat is wat ik wil!

Kalorama is met een groot aantal Gelderse zorgorganisaties de publiekscampagne: IK DOE ERTOE! gestart. De campagne is bedoeld om meer mensen voor werken in de zorg te interesseren. De organisaties hebben de krachten gebundeld om het imago van het werk een positieve boost te geven. In de campagne vertellen medewerkers van de deelnemende organisaties over hun werk en waarom het werk in de zorg er toe doet. De campagne #ikdoeertoe sluit aan op het bredere landelijke arbeidsmarktprogramma #ikzorg.

Heb jij interesse in een leer- werkplek?

Downnload hier meer informatie. Dan lees je direct hoe alles in zijn werk gaat en hoe je kunt reageren, We kijken uit naar jouw reactie. Succes!

Zij-instromers Shona en Lisa doen ertoe!

Twee van onze collega zij-instromers Shona en Lisa vertellen waarom zij ertoe doen! Shona werkte als laborante en werkt nu bij Kalorama als leerling Verzorgende IG. Lisa is logopedist en draait nu als leerling Verzorgende Maatschappelijke zorg mee in ons team in het Centrum voor doofblinden. Bekijk hier hun verhaal en motivatie waarom zij voor de zorg kiezen!

Kijk ook eens op www.ikdoeertoe.nl of volg deze campagne op Facebook/ikdoeertoe.  

Wil je nog meer weten over Kalorama? Kijk dan op Kalorama.nl.

Wat doet Kalorama

Kalorama is een zelfstandige organisatie in de regio Nijmegen. Onze zorg en dienstverlening richt zich op mensen met doofblindheid, mensen die revalideren, mensen met beademing dan wel comazorg,mensen met dementie en mensen aan wie wij somatische zorg verlenen. Daarnaast bieden wij highcare hospicezorg.

meer weten

Organisatie

Kalorama is een zelfstandige organisatie met een lange historie. Daar zijn we best een beetje trots op! Wij zijn een van de oudste zorgorganisaties van Nederland. Onze oorsprong gaat terug naar de bestrijding van de volksziekte tuberculose.

meer weten

Feiten en cijfers

Met ruim 700 collega’s en ongeveer 350 vrijwilligers levert Kalorama zorg en dienstverlening aan 500 bewoners. Kalorama heeft vijf locaties: Kalorama, Kalorama’t Höfke en Kalorama’t Kulturhus in Beek. In Nijmegen liggen de locaties Kalorama Veste Brakkenstein en Kalorama Bethlehem, het hospice.

meer weten