ArtboardArtboard

Werken bij Kalorama:

Werken en leren in een inspirerende omgeving.

Wie zijn wij

Kalorama is een organisatie in de regio Nijmegen en Berg en Dal waar wonen, zorg, werken, leren en leven samengaan. Collega's en vrijwilligers leveren een grote bijdrage aan het dagelijks leven van onze bewoners. Zij ondersteunen en begeleiden onze bewoners iedere dag weer. Bewoners, collega's én vrijwilligers voelen zich thuis bij Kalorama. Wij willen graag dat collega's plezier en passie in hun werk ervaren. Dat uit zich in aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van iedereen die bij Kalorama werkt.

Zoveel meer dan zorgen alleen

Je zorgt voor onze bewoners. Maar wie zorgt, doet zoveel meer dan zorgen alleen. Je organiseert, signaleert, stimuleert, coacht, beslist, bewaakt, steunt, troost, verbindt, vernieuwt, improviseert, leert en meer. Dat doen we bij Kalorama elke dag opnieuw.

Organisatieontwikkeling Kalorama

Om onze manier van werken en onze organisatieontwikkeling aansprekend uit te leggen, hebben we een animatiefilmpje gemaakt. Met dit filmpje brengen we in beeld waar Kalorama voor staat. Het is bedoeld voor een breed publiek: (toekomstige) bewoners, familieleden, collega’s, vrijwilligers, sollicitanten en ieder ander die geïnteresseerd is in Kalorama. Er is ook een versie met ondertiteling voor mensen die slechthorend zijn. Deze versie staat op ons YouTubekanaal, zie het icoontje met een snelkoppeling onderaan deze pagina.

 

Wil je nog meer weten over Kalorama? Kijk dan op Kalorama.nl

Wat doet Kalorama

Kalorama is een zelfstandige organisatie in de regio Nijmegen. Onze zorg en dienstverlening richt zich op mensen met doofblindheid, mensen die revalideren, mensen die beademing dan wel comazorg nodig hebben, mensen met dementie en mensen aan wie wij somatische zorg verlenen. Daarnaast bieden wij hospicezorg.

meer weten

Organisatie

Kalorama is een zelfstandige organisatie met een lange historie. Daar zijn we best een beetje trots op! Wij zijn een van de oudste zorgorganisaties van Nederland. Onze oorsprong gaat terug naar de bestrijding van de volksziekte tuberculose.

meer weten

Feiten en cijfers

Met ruim 700 collega’s en ongeveer 350 vrijwilligers levert Kalorama zorg en dienstverlening aan 500 bewoners. Kalorama heeft vijf locaties: Kalorama, Kalorama’t Höfke en Kalorama’t Kulturhus in Beek. In Nijmegen liggen de locaties Kalorama Veste Brakkenstein en Kalorama Bethlehem, het hospice.

meer weten