ArtboardArtboard

Werken bij Kalorama:

Vrijwilligers leveren echt een bijdrage.

Open sollicitatie

Staat er bij onze vacatures op dit moment voor jou geen passende baan bij? Stuur dan een open sollicitatiebrief. Leuk dat je geïnteresseerd bent om bij ons te komen werken. Je mag je open sollicitatiebrief met je CV sturen naar PenO@kalorama.nl Wij kijken of er mogelijkheden zijn op korte of lange termijn. Je hoort van ons!

meer weten

Werken bij

Bij Kalorama draag je als zorgprofessional samen met je collega’s zelfstandig de dagelijkse zorg voor onze bewoners. Kalorama is zich ervan bewust dat werk, naast inkomen, ook sociale contacten oplevert en ontwikkelingskansen creëert. In dat kader biedt Kalorama haar medewerkers een inspirerende omgeving.

meer weten

Sollicitatieproces

1

Jij bent geïnteresseerd!

Wat leuk dat je interesse hebt in een baan bij Kalorama! Op het moment dat wij jouw sollicitatiebrief ontvangen, start het sollicitatieproces. Je leest hier hoe dat in zijn werk gaat.

2

Sollicitatiebrief met CV

Heb je bij ons gesolliciteerd? Dankjewel! Heb je direct via onze website gesolliciteerd dan ontvang je automatisch een ontvangstbevestiging.
3

De voorselectie

Wij kijken of je opleiding en motivatie matchen met de functie. Als dat zo is, sturen wij de sollicitatiebrief door naar de sollicitatiecommissie. Dit kan een team of een leidinggevende zijn. Is er helaas geen match, dan onderzoekt P&O of er andere mogelijkheden zijn binnen Kalorama. Zijn die er niet dan volgt een afwijzing. Wij doen ons uiterste best om binnen twee weken na de reactietermijn een reactie te geven op jouw sollicitatie.
4

Kennismaken

Als wij je graag willen leren kennen, word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Je maakt dan kennis met een teamlid, eventueel je mogelijke leidinggevende en soms schuift P&O ook aan. Tijdens het sollicitatiegesprek stellen we je vragen over je werkervaring, de functie en je motivatie om bij ons te komen werken.
5

Kijkje in de keuken

Uiteraard zijn wij, net zoals jij, op zoek naar de juiste match. Daarom bieden wij aan dat je bij ons een ‘kijkje in de keuken’ mag nemen. Op deze manier krijgen we een goede indruk van elkaar. 

6

Referenties

Als je referenties hebt dan vragen wij die graag op. We doen dit uiteraard niet zonder jouw toestemming en we gaan zorgvuldig en vertrouwelijk om met de informatie en gegevens die we krijgen.

7

Arbeidsvoorwaarden

Hebben we een match? Dan word je uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Hierin wordt alle informatie besproken die jij nodig hebt om bij ons te kunnen starten.
8

De arbeidsovereenkomst

Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Na het arbeidsvoorwaardengesprek ontvang je per post een arbeidsovereenkomst. Welkom nieuwe collega! 

Lees meer »